Witam. Kilka pytań. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Witam. Kilka pytań. (/Temat-Witam-Kilka-pytan-1623) |
Witam. Kilka pytań. - k00b1 - 09-02-2010 19:32 Witam. Jestem nowym użytkownikiem lockerz.com. Mam do was kilka pytań. Wiem że mogłem poszukac ale sie w tym wszystkim gubie i co chwile musze sprawdzac od nowa . Moje pytania: 1.Słyszalem ze jak jest restock to sie nie mozna spoznic bo wszystko wybieraja w ciagu 5min. Czy to prawda? Jesli tak to czy ktos poda info o restock'u [zapewne tak, ale wole sie upewnic]. 2.Czy restock jest raz na miesiac czy inaczej ? 3.Moj cel to Nintendo wii. Wiem ze trzeba zapłacic za przesylke. Prosze o wyjasnienie jak to jest. Wymieniam PTZ na Wii potem przy odbiorze płace czy jak? 4.Czy mozna dostac bana za to ze np. znajomy zarejestrowal sie 2 razy z 2 innym mailów? Prosilbym o wyrozumialosc . Dołaczam pytania: 5.Wiem ze za konsole itp. trzeba płacic a za np. gry na wii psp ps3 tez lub za takie mniejsze rzeczy jak PenDrive? 6.Z ciekawosci ile by sie zapłaciło za ten Plazmowy TV ? ;> z gory dzieki za odp. ;] Pozdrawiam. RE: Witam. Kilka pytań. - Alcor - 09-02-2010 19:35 (09-02-2010 19:32)k00b1 napisał(a): Witam. Jestem nowym użytkownikiem lockerz.com. Mam do was kilka pytań. 1. Restock czyli uzupełnienie nagród. Przeważnie najlepsze nagrody zostają wybrane odrazu (czyt. 5 min), potem zostają tylko jakieś śmieci. 2. Tak restock jest raz w miesiąciu, zazwyczaj pod koniec. 3. Za przesyłke się nie płaci nic, jak już to trzeba jedynie pokryć vat/cło. 4. Nie. |