![]() |
Visa Prepaid a nieprawdziwe dane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: Visa Prepaid a nieprawdziwe dane (/Temat-Visa-Prepaid-a-nieprawdziwe-dane-162228) |
Visa Prepaid a nieprawdziwe dane - sssnak3 - 23-04-2019 16:04 Jeśli mam karte przedpłaconą z wymyślonymi danymi, a podczas zamawiania w formularzu wpisze swoje prawdziwe to nie będzie żadnego problemu? RE: Visa Prepaid a nieprawdziwe dane - Ascoran - 23-04-2019 16:19 Tzn na karcie masz X adres a adres do wysyłki to Y? Sam jak nie mogę czegoś odebrać to wysyłam paczkę do zaufanej osoby więc dane kupującego i odbierającego się nie zgadzają... A po drugie gdybyś miał sklep internetowy to byś sprawdzał czy dane klienta pokrywają się z danymi z karty? Jakbym miał pieniążki zaksięgowane na koncie to bym miał to gdzieś gdyby te dane się nie zgadzały ![]() RE: Visa Prepaid a nieprawdziwe dane - sssnak3 - 23-04-2019 17:20 (23-04-2019 16:19)Ascoran napisał(a): Tzn na karcie masz X adres a adres do wysyłki to Y? Dobra, dzięki. Chyba zaryzykuję xD |