Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling (/Temat-Platnosci-SMS-PSC-PayByLink-DirectBiling-162179) |
Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling - FastTurn - 20-04-2019 12:59 Cześć. W maju mam zamiar uruchomić projekt, który będzie miał za zadanie dostarczenie płatności online dla osób fizycznych. Chciałbym poznać Waszą opinię na temat tego co brakuje Wam u dotychczasowych operatorów lub co byście zmienili. Dodam, że profit dla klienta będzie wynosił w przypadku SMSów 51% lub 51.5% Z góry dziękuję za rzeczowe odpowiedzi. RE: Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling - Admin - 20-04-2019 18:30 Co brakuje? stawek 98% przy DB i sms a na poważnie konkurencja na tym rynku raczej stara się już totalnie dopasowywać do klientów, każdemu bardzo zależy na stałych partnerach, więc przebicie się w tej niszy nie będzie proste. Ciężko też oczekiwać czegoś innego niż lepszych stawek. RE: Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling - FastTurn - 23-04-2019 21:20 (20-04-2019 18:30)Admin napisał(a): Co brakuje? stawek 98% przy DB i smsPatrząc na profit w przypadku SMSów oferowanych przez innych operatorów dla osób fizycznych, 51% to naprawdę sporo. To nie tak, że będąc operatorem zarabiasz na tym np. 20%, nawet nie 2, pokuszę się o stwierdzenie, że nawet i pół. Trudno więc zaoferować jeszcze lepsze warunki nie dopłacając zarazem do tego. Myślę, że byłbym wstanie zaoferować rozliczenie co wtorek, jednakże i tak nie jest to np. 24h, ale mimo wszystko plus (wypłata co miesiąc trochę średnio brzmi). Mocnym plusem w moim przypadku byłoby udostępnienie PaySafeCard - żadna firma w Polsce nie oferuje płatności PSC dla osób fizycznych. RE: Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling - dom3lek - 23-04-2019 21:35 (23-04-2019 21:20)FastTurn napisał(a):Hotpay oferuje coś takiego. Wystarczy prosta strona na automater.(20-04-2019 18:30)Admin napisał(a): Co brakuje? stawek 98% przy DB i smsPatrząc na profit w przypadku SMSów oferowanych przez innych operatorów dla osób fizycznych, 51% to naprawdę sporo. To nie tak, że będąc operatorem zarabiasz na tym np. 20%, nawet nie 2, pokuszę się o stwierdzenie, że nawet i pół. Trudno więc zaoferować jeszcze lepsze warunki nie dopłacając zarazem do tego. Myślę, że byłbym wstanie zaoferować rozliczenie co wtorek, jednakże i tak nie jest to np. 24h, ale mimo wszystko plus (wypłata co miesiąc trochę średnio brzmi). RE: Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling - ErgePL - 23-04-2019 21:37 No ciekaw jestem co z tego wyjdzie RE: Płatności SMS, PSC, PayByLink, DirectBiling - FastTurn - 25-04-2019 09:54 Dziękuję za wypowiedzi. Gdyby miał ktoś coś jeszcze do dodania, to śmiało - postaram się tutaj co jakiś czas zaglądać. |