Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware (/Temat-Packetstream-Zarabiaj-Nie-Robiac-Nic-Bez-Wykorzystania-Hardware-162158) |
Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - sobolek - 19-04-2019 01:09 - NIE TRZEBA MIEĆ SUPER KOMPUTERA - WYKORZYSTYWANE JEST ŁĄCZE INTERNETOWE ! UWAGA - To ile zarobisz i jak szybko zależy tylko i wyłącznie od Prędkości Twojego internetu. Spokojnie można wyciągnąć 5-10$ dziennie przy włączonym komputerze. Wystarczy: -- Zarejestrować się: czysty link: https://packetstream.io lub reflink: https://packetstream.io/?psr=2bE -- Pobrać aplikację -- Uruchomić i zalogować się na konto -- Zostawić uruchomione w tle. Przelicznik zarobków : 0.10$/1GB przesłany przez aplikację. Świetnie sprawdza się w połączeniu ze światłowodem Wypłaty paypal. UWAGA - To ile zarobisz i jak szybko zależy tylko i wyłącznie od Prędkości Twojego internetu. RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - trybulski - 19-04-2019 08:15 W jakim czasie jest odświeżanie stanu konta i czy da się jakoś ręcznie zmienić wykorzystanie większej części łącza? RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - mima123 - 19-04-2019 09:22 Skoro spokojnie można dziennie uzbierać 5USD, to czemu nie wyślesz dowodu wypłaty? RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - trybulski - 19-04-2019 09:26 To by było dobre, gdyby można było maksymalnie obciążyć internet. A tak to mi zebrało w ciągu godziny 26 megabajtów. Sami oceńcie czy warto. RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - mima123 - 19-04-2019 11:55 Mi się wydaje że prędkość zależy od zapotrzebowania i osób które kupiły tą usługę. Np. Jak ktoś kupi 10gb to jest to dzielone przez 1000 użytkowników, ale to tylko moje domysły, więc nie wiem jak jest RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - patrolpxd - 19-04-2019 16:05 Mogą być jakieś problemy prawne, udostępniając swoje łączę? RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - skylones - 19-04-2019 17:16 50% za refa dają? to trochę dużo. minimum do wypłaty to 5$, więc czemu autor tematu jak dobrze mówi mima123 nie da dowodu wypłaty? zaraz pobiorę aplikację i sprawdzę jak to będzie działało. RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - xmaniek6 - 19-04-2019 17:28 Skoro postanowiłeś założyć temat o tym to chyba coś na nim zarobiłeś? Jak dla mnie to scam, nie warto marnować czasu dane też bym swoich nie podawał RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - trybulski - 19-04-2019 17:30 scam nie scam - placa tyle co za gptr RE: Packetstream - Zarabiaj Nie Robiąc Nic - Bez Wykorzystania Hardware - marcel45143 - 20-04-2019 09:00 Testuje ale nie wiem jakie jest minimum do wypłaty |