Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini (/Temat-Zarabianie-na-pisaniu-komentarzy-opini-162084) |
Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - tommy_schawek - 14-04-2019 13:58 Dzień dobry wszystkim, Chciałbym dorobić sobie do pensji, jestem pełnoletni mam długoletnie konto na allegro, olx fb i chciałbym zarabiać na pisaniu komentarzy, opiniach o produktach czy polecacie jakieś stronki,które to umożliwiają ? Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Tommy RE: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - weilimmk - 16-04-2019 00:08 stron do tego raczej nie znajdziesz, a na szukaniu stracisz dużo czasu RE: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - etner - 16-04-2019 08:35 na cashbackrabat możesz pisać recenzje - płacą za to, bodajże 2 zł. to serwis cashbackowy, ale jest tam kilka innych opcji zarobkowych. coś podobnego znajdziesz, również na gamehag. RE: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - buciu52 - 16-04-2019 10:27 Możesz się ogłosić tutaj na forum, że wystawisz opinie allegro za daną kwotę. Opinie facebook też możesz wystawić, ale potrzebowałbyś dużej ilości kont RE: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - WalecznyKosiarz - 16-04-2019 18:22 W tym dziale ludzie zlecają różne drobne rzeczy. Płatne ankiety też możesz w sumie robić. Nie wiem jak z ich opłacalnością teraz, ale parę lat temu to nie była duża kasa. RE: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - Ajzakthereest - 16-04-2019 22:51 poczytaj w necie nazywa to sie marketing szeptany, jednak jest malo serwisów ludz są martwe. Jednym z nich jest serwis bandle.pl; maja za to fajna baze stron i forum internetowych pokategoryzowanych. RE: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - Agent Smith - 17-04-2019 09:53 Marketing szeptany też jest ciekawą opcją zarabiania RE: Zarabianie na pisaniu komentarzy/opini - tommy_schawek - 17-04-2019 13:00 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, wszystko teraz sprawdzam |