Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wycena prostej strony - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wycena prostej strony (/Temat-Wycena-prostej-strony-162071)

Strony: 1 2

Wycena prostej strony - MilanFan - 13-04-2019 22:07

Ile zawołać mogę za postawienie prostej one-page'owej strony (WordPress) oraz założenie poczty na domenie?

RE: Wycena prostej strony - Leśniczy - 13-04-2019 22:59

Design i kodowanie od zera, czy na szablonie?

RE: Wycena prostej strony - MilanFan - 13-04-2019 23:18

Na szablonie.

RE: Wycena prostej strony - Apps - 14-04-2019 08:34

Ktoś kiedyś powiedział ciekawe zdanie: "Wszystko jest warte tyle, ile ktoś jest w stanie za to zapłacić". Są ludzie, którzy wołają 100zł, a są tacy co 500zł i dużo zależy od tego jakiego klienta złapiesz.
Najlepiej włącz stoper, postaw wszystko i przelicz czas, jak wyjdzie 3h to robisz dwa razy czyli 6h x średnia stawka programisty i masz cenę orientacyjną. Ja liczyłem podobnie i jakoś szło :-)

RE: Wycena prostej strony - PremAccHack - 14-04-2019 08:51

(14-04-2019 08:34)Apps napisał(a):  Ktoś kiedyś powiedział ciekawe zdanie: "Wszystko jest warte tyle, ile ktoś jest w stanie za to zapłacić". Są ludzie, którzy wołają 100zł, a są tacy co 500zł i dużo zależy od tego jakiego klienta złapiesz.
Najlepiej włącz stoper, postaw wszystko i przelicz czas, jak wyjdzie 3h to robisz dwa razy czyli 6h x średnia stawka programisty i masz cenę orientacyjną. Ja liczyłem podobnie i jakoś szło :-)

Dlatego nie masz klientów jak w balona lecisz. Programista a gość który potrafi zainstalować wordpressa i wprowadzić małe poprawki to dwie inne rzeczy.

RE: Wycena prostej strony - Apps - 14-04-2019 11:59

(14-04-2019 08:51)PremAccHack napisał(a):  Dlatego nie masz klientów jak w balona lecisz. Programista a gość który potrafi zainstalować wordpressa i wprowadzić małe poprawki to dwie inne rzeczy.

Do mnie pijesz ? Gdzie ja napisałem, że nie mam klientów ? Nie wiem czy trollujesz czy zaczepki szukasz ale wyciąganie wniosków z chmur to nie zbyt dobry pomysł na zajęcie.

RE: Wycena prostej strony - patttson - 14-04-2019 12:33

Szuka zaczepki, nic nowego Big Grin

RE: Wycena prostej strony - Shadecaster2 - 17-04-2019 18:26

Firmy biorą po 200-400zł a stronę na wordpress ale na forum można znaleźć osoby co zrobią to za 100zł i będą nawet lepiej zrobione niż te za 300zł od "profesjonalnej firmy"

RE: Wycena prostej strony - MilanFan - 17-04-2019 19:38

OK, dzięki za odpowiedzi Wink

RE: Wycena prostej strony - Gremquen - 17-04-2019 20:44

A ja ci z doświadczenia powiem że firmy biorą i po 2k za stronę na WP i wykupiony szablonie Smile

Także serio, zależy jaki klient, jaki szablon, ile elementów, czy uzupełniasz treści, czy robisz wielojęzyczną, czy będzie sklep itp.

Albo inaczej - wyceń swoją godzinę pracy i wtedy podaj cenę Smile