![]() |
Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! (/Temat-Droga-przez-afiliacje-czyli-Lori-kosi-miliony-161811) |
Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - Lori - 27-03-2019 16:28 ![]() Cześć, jestem Lori i od dzisiaj zamierzam prowadzić swój własny dziennik na tym forum! ![]() Na sam początek może opowiem coś o sobie i o tym jak tutaj trafiłam. Nie przedłużając więcej wstępu (ktoś to w ogóle czyta? ![]() Opowiedz nam o sobie: Mam na imię Laura, pochodzę z województwa śląskiego i w 2020 będę miała 8 lat ![]() ![]() Na czym zarabiasz? Na samym początku swojej działalności do zarobków z internetu podchodziłam bardzo sceptycznie i z dystansem. Bardzo długo też myślałam co tak naprawdę chciałabym robić w sieci i wpadłam na taki sposób, że spisze te swoje wszystkie myśli na kartkę i spróbuję każdej, a te które przyniosą mi najwięcej korzyści i dadzą najwięcej satysfakcji rozbuduję i tak też się stało. Próbowałam chyba wszystkich metod zarobków w internecie od buxów przez ankiety aż po smsy premium czy programy partnerskie. Na chwilę obecną skupiam się na trzech modelach zarobku i chyba tak już pozostanie, a są to: Social Media - Instagram, Facebook, YouTube i odpowiadając od razu na Twoje pytanie - nie, nie jestem influencerką. Własne strony + SEO - Tak, posiadam kilka własnych stron i sama je optymalizuję oraz prowadzę działania SEO. Mediabuying/Reklama - tworzę własne prelandingi i wykupuję dla nich reklamy (Google Ads, FB Ads etc.) Co znajdę w tym dzienniku i po co ten dziennik? Ogólnie do założenia konta na forum (wcześniej obserwowałam Was bez ![]() W tym dzienniku raczej nie będę publikować swoich nisz oraz stron na których zarabiam, ale myślę że będzie pojawiać się tutaj dużo wiedzy merytorycznej, bo mogę się nią z Wami dzielić oraz być może jakieś zdjęcia moich zarobków, a czasami coś z życia. ![]() Ile zarabiasz? Czekałam na to pytanie! Oh wait... ![]() ![]() ![]() Coś od siebie? Jasne! W dzienniku nie będą pojawiać się regularne wpisy np codziennie lub co drugi dzień, ale postaram się wrzucać chociaż dwa na tydzień. Przy okazji każdy wpis postaram się przyozdabiać jakimś memem. ![]() Na dziś to wszystko, dziękuję za uwagę, a memem na dziś będzie klasyk: ![]() RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - Guxinimod - 27-03-2019 17:13 Haha, wchodzisz w dobrym stylu ![]() Powodzenia, czekam na wpisy. RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - Surimi - 27-03-2019 17:16 Powodzenia, fajna kasa na ile procent pasywna? ![]() ![]() RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - twardy - 27-03-2019 17:31 Tyle lat bez forum sobie dawalas rade, ciekawe co bedziesz nam chciala sprzedac za miesiac albo dwa ![]() Powodzenia ![]() RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - malpa2 - 27-03-2019 18:47 Cytat:Mam na imię Laura, pochodzę z województwa śląskiego i w 2020 będę miała 8 lat Że jak ![]() RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - Guxinimod - 27-03-2019 18:50 (27-03-2019 18:47)malpa2 napisał(a):Cytat:Mam na imię Laura, pochodzę z województwa śląskiego i w 2020 będę miała 8 lat 29 lutego, rok przestępny. ![]() RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - transformice100 - 27-03-2019 19:13 No powiem Ci, że wleciałaś konkretnie! ![]() Czekam na kolejne wpisy i życzę powodzonka ![]() RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - Zaperr44 - 28-03-2019 17:24 Szanuję za dodanie mema, najlepsze dzieło jakie dotychczas powstało na naszym wspaniałym forum zarabiam.com ![]() RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - fusek - 28-03-2019 17:48 Będę obserwować. Ciekawie się zapowiada ![]() Duże masz zaplecze ? FB itp? RE: Droga przez afiliację czyli Lori kosi miliony! - danoneksss - 28-03-2019 18:34 Zapowiada się ciekawie ![]() Będę obserwował! |