![]() |
[INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani (/Temat-INSTA-Followersi-z-Polski-Realni-i-Targetowani-161713) |
[INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - arturito - 22-03-2019 19:36 Nazwa przedmiotu: "Sprzedam" to nieco nietrafione słowo, bardziej "oferuje" ![]() Opis przedmiotu: Zamierzam wprowadzić nieco inny typ usługi pozyskiwania followersów. Na dzień dzisiejszy jedną z najlepszych metod budowania organicznej grupy odbiorców na Instagramie jest Giveaway (konkurs po prostu). Im lepsza nagroda do zgarnięcia, tym bardziej viralowy post i lepsze wyniki ![]() Nie każdy jednak może sobie pozwolić na wykładanie tysięcy zlotych na nagrody. No i tu wchodzę Ja, cały na biało. Oferuje możliwość "urwania" sobie kawałeczka z tego tortu za niewielką cenę. Wy wpłacacie ułamek kwoty przeznaczonej na nagrody, Ja zajmuje się całą resztą logistyki - napędzam ruch na konkurs, włączam w akcję znajomych influencerów, a także ogarniam kwestie podatkowe. Tak, zabieram też prowizję dla siebie. Nie musisz robić nic ani niczego postować! Wpłacasz kwotę udziału, czekasz na datę konkursu i patrzysz jak followersi spływają na Twoje konto ![]() -Fitness/sport -Lifestyle/model -Zdrowie/Jedzenie -Zwierzęta -Fotografia/artyści -Geekowskie/Filmowe/Growe rzeczy Ale nie tylko! Generalnie nie musisz się niczym przejmować, dobiorę Grupę Docelową dla Twojego konta tak byś miał jak najlepiej pasujących followersów. CENA: 200 PLN Na początek wyceniam to tak, jeśli chętnych będzie za dużo cena pójdzie w górę. Nie chcemy więcej niż 40-50 kont na jeden konkurs. Im większa pula się uzbiera, tym lepsze nagrody i lepsze wyniki. Szacowany przyrost to przynajmniej 1k REALNYCH followersów z Twojej niszy. Wychodzi niecałe 20gr za jedną osobę - cena śmiesznie niska jak za taką jakość obserwujących. Ale prawda taka, że nie zdziwi mnie jak przybędzie Wam nawet i 2-3k osób ![]() RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - PremAccHack - 22-03-2019 19:56 Ta ja się piszę jak wypali ![]() RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - arturito - 22-03-2019 19:57 Najbliższy Giveaway organizowany jest nawet jeśli nie będzie chętnych z tego forum, więc owszem - wypali ![]() ![]() EDIT Już tylko 4 dostępne darmówki ![]() RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - PremAccHack - 22-03-2019 20:12 Zaklep ![]() RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - arturito - 22-03-2019 20:13 Daj na PW swoje konto insta, które chcesz przypisać do rozdania ![]() Zostały 3 darmowe miejsca. RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - Panco122 - 22-03-2019 20:29 Wchodzę w to, kategoria jedzenie. RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - arturito - 22-03-2019 20:34 Najbliższy giveaway to nisza Gry/Popkultura i tylko tutaj jest możliwość wejścia za darmo dla pierwszych osób ![]() Jeśli interesuje Cię typowo kategoria Jedzenie, to zapiszę sobie Ciebie na przyszłość (ale wtedy już płatna opcja). No chyba, że nie zależy Ci by większość co da follow została i była zaangażowanymi odbiorcami, to mogę Cię dodać do tej z grami nawet jak masz profil o żarciu ![]() RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - Tyrkijt - 22-03-2019 20:44 Jeśli są darmowe miejsca - chętnie sprawdzę ![]() Oczywiście jeśli się załapię. Pozdro RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - arturito - 22-03-2019 20:53 Okej, wpisuje ![]() RE: [INSTA] Followersi z Polski - Realni i Targetowani - szpilmen - 22-03-2019 23:55 Zaklep mi miejsce |