Nowe programy partnerskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Nowe programy partnerskie (/Temat-Nowe-programy-partnerskie-161671) |
Nowe programy partnerskie - eforsa - 20-03-2019 12:28 Płatności DCB zostały udostępnione są dla wszystkich programów partnerskich: - Download - Player / Filmy - Stream - Ezoteryka - Erotyka Dodatkowo wciąż można cieszyć się świetną konwersją w przypadku płatności jednorazowych MO. W tym wątku przedstawiamy nowy PP "SH0WUP" w kategorii Erotyki oferujący użytkownikom dostęp do punktów w ramach których mogą skorzystać z doładowanych kont w popularnych portalach pokazów sex kamerek oraz bogatej oferty usług oraz produktów erotycznych w zależności od preferencji klienta. Jako Partner zyskujesz dostęp do zaawansowanego konfiguratora ofert PP: 1. Wybierz szablon: 2. Wybierz domenę: 3. Wybierz model płatności np. subskrypcje DCB lub płatności jednorazowe MO na wybranej przez Ciebie taryfie cenowej. 4. Spersonalizuj swoją ofertę: Cytat:1. Wprowadź "Nazwę linku": nazwa ta pojawi się w wygenerowanym linku do promocji oraz w wiadomości zwrotnej SMS od operatora komórkowego. 5. W ten sposób utworzyłeś własną ofertę oraz gotowe linki do promocji - możesz skorzystać również z kodu iframe do osadzenia na własnej stronie lub skorzystać z kilkunastu banerów reklamowych oraz animacji bezpośrednio do promocji utworzonych materiałów. Przygotowane animacje gwarantują wysoką skuteczność kliknięć. RE: Nowe programy partnerskie - eforsa - 22-03-2019 13:32 Kolejny przykład konfiguracji PP przygotowany z myślą o nowo napływających Partnerach (i nie tylko). Tym razem przedstawiamy program typu PLAYER: 1) Rozpoczynamy od wybrania odpowiedniego szablonu z pasująca nam szatą graficzną. 2) Wybierz dostępną metodę płatności, dopasowaną do twojej oferty i docelowego odbiorcy (jego wieku, statusu etc.) 3) Wybierz jedną z dostępnych domen. 4) Spersonalizuj ofertę:
5) Podsumowanie: na tym etapie znajdziesz wygenerowany link kod iframe i PHP, oraz materiały reklamowe pomocne przy promocji linku: RE: Nowe programy partnerskie - Arczit - 26-03-2019 12:10 Zrobiłem wszystko jak na powyższych zdjęciach, o po podsumowaniu i wygenerowaniu linków, żaden z nich nie działa. Napisałem PW, ale bez odpowiedzi. RE: Nowe programy partnerskie - fusek - 26-03-2019 13:05 Bo pewnie chciałeś wrzucić film który jest na liście zakazanych RE: Nowe programy partnerskie - Arczit - 26-03-2019 13:17 Skoro akceptują wszystkie filmiki z xvide**, to chyba jakiś komunikat powinien być że zrobiłem coś nie tak -.- RE: Nowe programy partnerskie - eforsa - 26-03-2019 16:20 (26-03-2019 12:10)Arczit napisał(a): Zrobiłem wszystko jak na powyższych zdjęciach, o po podsumowaniu i wygenerowaniu linków, żaden z nich nie działa. Napisałem PW, ale bez odpowiedzi. Wątek już rozwiązany zgodnie z PW RE: Nowe programy partnerskie - eforsa - 02-05-2019 12:40 Kochani, jakie tematyki Programów Partnerskich interesowały by Was teraz najbardziej? Zgłaszajcie proszę do nas swoje propozycje grup tematycznych, konkretnych rozwiązań. Już teraz widzimy duży wzrost przy promocji tematyki +18, gier oraz download. Możemy przygotować dla Was dedykowane rozwiązania, spersonalizowane pod konkretną promocję. Czekamy na Was kontakt. RE: Nowe programy partnerskie - ErgePL - 02-05-2019 13:07 Eforso odpisz na stronie czekam już trochę |