![]() |
Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? (/Temat-Zdrowe-odzywianie-znacie-jakies-programy-partnerskie-161641) |
Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - zaki0711 - 18-03-2019 16:10 Witajcie, szukam programu partnerskiego, gdzie będzie dużo programów o zdrowym żywieniu, diecie itp. Robię bloga o zdrowym odżywianiu i chcę go w jakiś sposób zmonetyzować ![]() RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - Makabrycy - 18-03-2019 17:38 polecam dobropolski.com masz tam informacje i potrzebne suple w ketozie. RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - MyLead.pl - 18-03-2019 19:32 Cześć @[zaki0711], jeśli mowa o zdrowiu, to od razu przychodzą do głowy suplementy diety. Tych mamy w swojej ofercie mnóstwo - zarówno na stratę wagi, jak i wzrost masy mięśniowej. Wszystkie je znajdziesz w wygodnym katalogu MyLead, dostępnym TUTAJ. Z nimi bez żadnego problemu zmonetyzujesz swojego bloga. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - zaki0711 - 19-03-2019 00:36 (18-03-2019 19:32)MyLead.pl napisał(a): Cześć @[zaki0711], Jestem u was zarejestrowany, ale coś nie mogę znaleźć jakiś ciekawych suplementów diety, które będą pasowały do mojego bloga. Może coś pomożecie? Dodam, że blog jest o zdrowym odżywianiu i diecie, bo schudłem 22 kilogramy ![]() RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - ivandzms - 19-03-2019 09:27 NutriProfits.com/CashInPills.com/EasyProfits.com to pierwsze programy jakie przychodzą mi do głowy. Z jednej sprzedaży dostajesz 30-40% czyli zazwyczaj około 60-70 zł za sztukę. Sam działam w tych programach i nigdy nie było żadnych problemów RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - Makabrycy - 19-03-2019 12:15 pytanie jakie nasuwa się to czy prowadzisz bloga o zdrowiu, zdrowym odżywianiu, stylu życia czy tez chcesz ludziom wciskać kit w postaci nic niedających pigułek za niemała kasę ? RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - kusiek - 19-03-2019 16:54 ![]() Tak na serio to NutriProfits.com będzie dobre RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - Solutions4ad - 03-04-2019 13:47 Jeśli na stronie jest już ruch, który można zmonetyzować to zapraszamy do nas, mamy co prawda tylko kilka suplementów, ale może akurat ![]() RE: Zdrowe odżywianie - znacie jakieś programy partnerskie? - matek697 - 03-04-2019 23:18 (19-03-2019 12:15)Makabrycy napisał(a): pytanie jakie nasuwa się to czy prowadzisz bloga o zdrowiu, zdrowym odżywianiu, stylu życia czy tez chcesz ludziom wciskać kit w postaci nic niedających pigułek za niemała kasę ? dokładnie to, skoro napisał że ma bloga o "zdrowym odżywianiu" to może lepiej faktycznie reklamować jakieś zdrowe produkty, aniżeli magiczne suplementy w proszku, @[zaki0711] spójrz na jakieś popularne blogi o tematyce odżywiania, np. http://olalalchf.pl - w artykuły wplecione linki do sklepu ze zdrowymi produktami (podlinkowane produkty przy składnikach w przepisach) a obok banery reklamowe. |