Facebook ADS - Gdzie się podziały pieniądze z salda? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook ADS - Gdzie się podziały pieniądze z salda? (/Temat-Facebook-ADS-Gdzie-sie-podzialy-pieniadze-z-salda-161618) |
Facebook ADS - Gdzie się podziały pieniądze z salda? - Soplica - 16-03-2019 15:02 Witam, jestem zielony w korzystaniu z facebook ads ale staram się stawiać pierwsze kroki. Ostatnio odpaliłem kampanię na zdobywaniu polubień dla strony. Działa spoko przez 1 dzień, ustawiłem ją na 3 dni. Przeznaczyłem na to 15zł. Następnie ustawiłem promowanie jednego z postów na 2 dni po 5zł na każdy dzień. Ten post mimo że był aktywowany to aktywność zerowa, tak jakby pieniądze wyparowały z konta bo przy edycji piszę, że brakuję środków na koncie a saldo jest równe 0.00zł. Nie wiem o co chodzi bo w menedżerze reklam piszę, że pobrało dopiero 13.41zł? Nie wiem, może nie powinienem puszczać 2 kampanii jednocześnie? - Tylko zakończyć spokojnie jedną, a potem drugą odpalić? Facebook ADS - Gdzie się podziały pieniądze z salda? - Hybrid1990 - 27-04-2021 16:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |