![]() |
punkt ksero - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: punkt ksero (/Temat-punkt-ksero-161595) |
punkt ksero - Jaanek666 - 15-03-2019 11:36 Cześć. Prowadzę punkt ksero w Gdyni. Nie wiem dlaczego, ale mam bardzo mało klientów. Wiecie jak zwiększyć popyt? RE: punkt ksero - Ryży - 15-03-2019 12:08 Może masz słabą reklamę? Wczoraj w Gdyni szukałem punktu gdzie mogę pdf wydrukować (spakowany zip z hasłem] bo ubezpieczenie autka się skończyło i nie znalazłem NIC RE: punkt ksero - domi11997 - 15-03-2019 12:14 Jak wyzej kolega. Reklama i jeszcze raz reklama. Nie wiem jak w Twoim miescie, ale w niektorych wysoko w necie stoi panoramafirm. Jesli bys tam potrzebowal to cos taniej moge zalatwic. RE: punkt ksero - Hybrid1990 - 15-03-2019 16:08 Po kiego grzyba odpowiadacie w ogóle spamerom od szeptanki? Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |