![]() |
Ankiety i Fireads - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Ankiety i Fireads (/Temat-Ankiety-i-Fireads-161456) |
Ankiety i Fireads - Ravage89 - 06-03-2019 13:17 Witam, pewnie kolejny tego typu tego typu temat, no ale wydaje mi się to najlepsze miejsce na tego typu wątek ![]() Chciałem pójść o krok dalej i dodać kolejny sposób na zarabianie online. przewertowałem opcje od bukmacherki, opcji binarnych, buxow, SEO i stwierdziłem, że chyba najlepsze będą programy partnerskie (najwięcej osób je polecało) Więc zarejestrowałem się na platformie Fireads. Problem w tym, że naprawdę jestem ultrazielony jeżeli chodzi o tematy zarabiania w necie, nie rozumiem połowy słów używanych na tym forum. Mimo, ze przewertowałem owe stronki i poczytałem co nieco, nadal praktycznie nic nie wiem na czym to polega, więc teraz kilka moich pytań (proszę o wyrozumiałość ![]() 1- Na czym polega zarabianie np. poprzez kampanię Microsoft CPS - czyli kasa za sprzedaż. W jaki sposób przebiega sprzedaż? Nie rozumiem zasady działania sprzedaży lub akcji za którą naliczane są pieniądze. Lub np. kampanii erotycznych, bankowych. Jakie są moje zadania? Muszę zakładać konta w serwisach reklamować serwis na jakiś stronach, forach spamować z kilku kont, co muszę robić i przez jak długi czas? 2- Jak potwierdzić taką akcję? Skąd zlecający usługę wie, że została ona wykonana? 3 - Trzeba zakładać kilkanaście maili każdy do innej kampanii, żeby nie spamowały mi mojej osobistej poczty? To chyba tyle na początek, Pozdrawiam RE: Ankiety i Fireads - patttson - 06-03-2019 15:54 Na początek to nie możesz sam wykonywać akcji z własnego linku ![]() RE: Ankiety i Fireads - buciu52 - 06-03-2019 17:21 Tak jak napisał kolega wyżej - nie możesz wykonywać akcji ze swojego linku, Ty masz promować daną kampanie a nie ją sztucznie podbijać ![]() RE: Ankiety i Fireads - Ravage89 - 06-03-2019 19:29 Heh, nadal nic nie rozumiem ![]() RE: Ankiety i Fireads - Guxinimod - 06-03-2019 19:55 (06-03-2019 19:29)Ravage89 napisał(a): Heh, nadal nic nie rozumiem Z twojego linku to znaczy właśnie z linku do promocji, każdy użytkownik ma inny link, żeby było wiadomo od kogo został zdobyty lead. Nie ze swojego konta, tylko z fejkowych. Zaraz nie banują, jeśli się umiejętnie prowadzi. Do tego fejk snapchat, fejk instagram, fanpage, grupy. RE: Ankiety i Fireads - Ravage89 - 06-03-2019 21:20 Grubo... czyli pewnie po założeniu tego wszystkiego zaczyna się zarabiać cokolwiek w przeciągu 2 miesięcy o ile potrafi się dobrze zareklamować usługi, wiedzieć gdzie i jak i o ile nie usuną kont. Ok, to chyba nie dla mnie. Za skomplikowane ![]() Można zamknąć RE: Ankiety i Fireads - Guxinimod - 06-03-2019 21:31 (06-03-2019 21:20)Ravage89 napisał(a): Grubo... czyli pewnie po założeniu tego wszystkiego zaczyna się zarabiać cokolwiek w przeciągu 2 miesięcy o ile potrafi się dobrze zareklamować usługi, wiedzieć gdzie i jak i o ile nie usuną kont. Ok, to chyba nie dla mnie. Za skomplikowane No to idąc twoim tokiem myślenia nie masz co liczyć na większe zarobki niż te 1000zł na ankietach przez cały rok i chyba tak musi zostać, bo z twoim nastawieniem nie wróżę Ci sukcesów w afiliacji. Sam ciągle raczkuję, ale wolę się w tym rozwijać, próbować nowych metod itd niż klikać w ankiety, które nie dają możliwości rozwoju. RE: Ankiety i Fireads - twardy - 06-03-2019 21:41 (06-03-2019 21:20)Ravage89 napisał(a): Grubo... czyli pewnie po założeniu tego wszystkiego zaczyna się zarabiać cokolwiek w przeciągu 2 miesięcy o ile potrafi się dobrze zareklamować usługi, wiedzieć gdzie i jak i o ile nie usuną kont. Ok, to chyba nie dla mnie. Za skomplikowane Skad to zwatpienie ziomus? Nawet nie sprobujesz? Taka miekka faja jestes? ![]() Na fireads masz nawet darmowego mentora https://zarabiam.com/Temat-Pomoc-w-zarabianiu-by-Atomic-Mentoring-160845 RE: Ankiety i Fireads - buciu52 - 06-03-2019 22:25 Afilacja daje dużo większe pole do popisu niż ankiety. Nie trzeba 2 miesięcy żeby zarobić, jest multum kampani do promowania i jeszcze więcej sposobów promocji. Tutaj liczy się kreatywność ![]() |