![]() |
TOKEX.CC - 5% dziennie przez 30 dni roboczych i inne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: TOKEX.CC - 5% dziennie przez 30 dni roboczych i inne (/Temat-TOKEX-CC-5-dziennie-przez-30-dni-roboczych-i-inne-161433) |
TOKEX.CC - 5% dziennie przez 30 dni roboczych i inne - Kryptokox - 05-03-2019 00:12 ![]() TOKEX.CC - Czyżby dobry projekt z wypłatami instant? Data startu: 24.02.2019 HYIP Monitory: http://www.allhyipmonitors.com/details/tokex.cc?final=1 STATUS: PAYING Krótka historia: Projekt otrzymałem około 18 lutego przed oficjalną datą startu od pewnej Pani o imieniu Merry. Jest to z pochodzenia Polka mieszkająca w Kanadzie od 30 lat. Ma w swoim portfolio promocje kilku biznesów z dobrymi rezultatami. Z informacji jakie posiadam zna admina od 2 lat i pomagała mu przy promocji jakiegoś projektu HYIP. Darzy go zaufaniem i z jej informacji wynika, że admin ciężko pracuje nad Tokexem i zależy mu na tym projekcie. Poniżej wklejam screen jej rozmowy z Jackiem - adminie o takim pseudonimie: http://prntscr.com/mmvboz Oraz pozwolę sobie zacytować jej słowa: ""Wlasciciela Tokex znam od przeszlo 2 lat, mam go na skypie, wiem ze jest on heavy duty professional co do crypto, do coding i money tez. Pomagalam mu kiedys z reklama, smialismy sie z partnerem ze mamy milionera. Mial HYIP strone, zapomnialam nazwy, chodzila dlugo i wyplacala jak zegarek, ale ja w niej nie bylam, zarabialam z niej mpieniadze pomagajac mu reklamowac. Do Tokex zdecydowalam sie wejsc od razu, bo wiedzialam ze nat tym pracuje, i czegos takiego jak sprzedaz tokenow zaraz po ICO jeszcze nie bylo i to mi zaimponowało najbardziej. Jest z UK, ale nazwiska jego nie znam, nigdy sie nie pytalam i poza Skypem i site chat i support nie mam do niego innego kontaktu. Wiem ze ma poważne plany co do Tokex, ze otwiera najpierw wallet i potem full fledged exchange. Kupil juz white label software do tego." ![]() Rozmowa ta sprawiła, że zachęciłem się do tego projektu. Dowiedziałem się że oficjalny start nastąpił 24 lutego postanowiłem wejść na kwotę 0.126 w naliczenia tygodniowe oraz 0.03 w naliczenia dzienne. Dokładne naliczenia opiszę za chwilę poniżej Z obserwacji widać duży ruch na stronie oraz w dziale Representatives można znaleźć kilka liderów ze Stanów Zjednoczonych, Kanady, Szwecji, Indii, Wietnamu, Rosji, Nigerii, Ghanny, Brazylii, Holandii, Włoch, Chin. Widać to również w rankingu Alexa: https://www.alexa.com/siteinfo/tokex.cc W internecie istnieją 3 ciekawe recenzje Tokexa (jeśli nie znasz angielskiego i używasz Google Chrome wystarczy kliknąć na stronie prawym przyciskiem myszy i wcisnąć "Przetłumacz na język polski" ) 1. »Recenzja nr 1« 2. »Recenzja nr 2« 3. »Recenzja nr 3« ![]() ![]() Kliknij »TU« aby zobaczyć jak sprzedawać tokeny. ![]() Kliknij »TU« aby zobaczyć jak wymianiać jedną kryptowalutę na inną w TOKEX. ![]() ![]() ![]() ![]() Tokex oferuje nam 5% dziennie przez 30 dni roboczych (w weekendy nie ma naliczeń) W praktyce jest to 150% po 6 tygodniach. Naliczenia są codziennie i wypłacać można również codziennie, poza weekendami. Min. 0.025 BTC - Max. 7.5 BTC Osobiście uważam, że jest to najrozsądniejsza opcja, aczkolwiek ja uważam, że projekt pociągnie i wybrałem opcję następną a mianowicie: ![]() Wypłaty można robić raz w tygodniu. Całkowity zwrot inwestycji po 8 tygodniach: 240% Min. 0.125 BTC - MAX. 12.5 BTC ![]() Całkowity zwrot 399% Min. 0.25 BTC - MAX 25 BTC ![]() Moim zdaniem najbezpieczniejszy i optymalny pakiet jest oczywiście z naliczeniami dziennymi. Codziennie od poniedziałku do piątku wypłacamy sobie powoli nasz wkład. Pakiet TYGODNIOWY również mi się spodobał ponieważ po miesiącu mam potencjalne 120% bez reinwestycji. Miesięczny robi wrażenie. Jak ktoś ma dużo BTC i 0.25 BTC to dla niego grosze to jest to ciekawa opcja, bo po 3 miesiącach z 0,25 robi mu się 1 BTC. Pierwszy pakiet skierowany jest dla ludzi z mniejszym kapitałem i mniejszymi zarobkami. Osobiście uważam, że w projekcie będą duże inwestycje i duży przemiał kasy. Kilkunastu silnych liderów z całego świata zrobi tu robotę, a z uwagi na fakt że projekt jest oficjalnie od 1 TYGODNIA to mamy szanse zarobić dużą kaskę. Istnieje również system poleceń, ostatnio popularny model: 1 poziom - 6% 2 poziom - 3% 3 poziom - 1% Dla osób będących w "Representatives" jest: 10%, 3%, 1%. ![]() ![]() DEPOZYTÓW można dokonać w: -BITCOIN -ETHEREUM -LITECOIN -DASH -RIPPLE ________________________________ ![]() Kilka kwesti technicznych: DOMENA jest zarejestrowana w Stanach Zjedonoczonych co nie jest najczęściej spotykane. Szczegóły domeny »TU« Ranking Alexa »TU« ____________________________ Podsumowanie i moja opinia Osobiście uważam, że jest to bardzo ciekawy projekt, istniejący od TYGODNIA przez co jest atrakcyjny. Spory ruch na stronie, liderzy z całego świata sprawią, że powinien ładnie się rozwijać. Tokex oferuje ciekawą opcję wymiany walut oraz sprzedaży Tokenów z różnych ICO. Opinia i ponad 2 letnia znajomość Panny Merry z Kanady z adminem wzbudza we mnie zaufanie przez co chętnie zainwestowałem i prawdopodobnie jeszcze dorzucę. REJESTRACJA 1. Kliknij w link: https://tokex.cc/?affiliate=siopatv czysty: https://tokex.cc 2. Następnie w prawym górnym rogu klikamy REGISTER 3. Wypełniamy dane tabelki, potwierdzamy regulamin i klikamy CREATE ACCOUNT 4. Potwierdzamy adres e-mail, a następnie możemy cieszyć się wszystkimi funkcjonalnościami. W razie problemów ze zrobieniem depozytu zapraszam do kontaktu. DOWODY WPŁAT: ![]() ![]() Kończąc wszelkie znaki na niebie wskazują, że jest to dobry projekcik z fajnymi możliwościami zarobkowymi. Oczywiście ryzyko jak zawsze jest 100% (nie odbierajcie tego źle) i inwestuj tyle ile możesz stracić, a przedstawiona przeze mnie recenzja projektu nie jest poradą inwestycyjną. Osoby, które zarejestrują się w projekcie i będą potrzebowały pomocy zapraszam raz jeszcze do kontaktu. ![]() RE: TOKEX.CC - 5% dziennie przez 30 dni roboczych i inne - Majka - 27-03-2019 08:24 Przenoszę do odpowiedniego działu ![]() ![]() ![]() RE: TOKEX.CC - 5% dziennie przez 30 dni roboczych i inne - vutas - 27-03-2019 08:28 no przeciez to scam oszustwo jak ? ? diabli |