![]() |
Ciągle brak pomysłu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Ciągle brak pomysłu (/Temat-Ciagle-brak-pomyslu-161400) Strony: 1 2 |
Ciągle brak pomysłu - ra3er - 03-03-2019 01:35 Siemanko ogólnie to mój dochód pochodzi z ankiet jak na razie i dalej mam wolny czas ciągle czekam aż się jakaś ankieta pojawi dlatego chciałbym zapytać o jakieś inne metody. Dodam że przeczytałem mnóstwo poradnik lecz dalej nie jestem do niczego innego przekonany. Może ktoś by coś polecił? RE: Ciągle brak pomysłu - rachman - 03-03-2019 01:48 Z poradników nic? To dzienniki teraz przetrzep. Nikt raczej nie wymyśli niczego nowego co już jest dostępne na forum... a jak wymyśli to sprzeda jako niszę za grubą kapuchę albo sam się na tym dorobi ![]() RE: Ciągle brak pomysłu - skylones - 03-03-2019 09:29 Zacznij zarabiać w sieciach afiliacyjnych, ankiety to strata czasu. RE: Ciągle brak pomysłu - EfectiveWork - 03-03-2019 11:18 Popieram kolegę wyżej. Odpuść te ankiety i zainwestuj ten w czas w inne modele. Powiem Ci tak, nikt Ci tutaj nie przedstawi konkretnej drogi jaką powinieneś iść. Wszystko zależy od Twoich umiejętności, możliwości i ewentualnych inwestycji. Dziwne jest, że tutaj nic nie znalazłeś pomimo, że masz mnóstwo cennych informacji. Hmm czekaj, jednak mogę Ci coś polecić jeżeli masz pustkę...Uderz w Hacki do gier. Ten temat i nisza nigdy nie wygaśnie. Pytanie tylko czy dasz radę ? ![]() RE: Ciągle brak pomysłu - twardy - 03-03-2019 11:47 Ale na co nie masz pomyslu dokladnie? Przeczytales te poradniki i co? Czujesz sie przytloczony iloscia informacji? Nie wiesz co lepsze, hacki/generatory czy moze ewhoring? A moze jakas afiliacja + SEO? Jak masz jakies wolne srodki to moze jakis mentoring? Zagadaj do mysca? Jak zalozysz konto w serwisach afiliacyjnych tez pewnie znajdziesz kogos kto Ci pomoze. RE: Ciągle brak pomysłu - dzemba - 03-03-2019 13:29 Jak przeczytałeś "mnóstwo", i nadal nie masz pomysłu to odpuść, to nie dla Ciebie ![]() RE: Ciągle brak pomysłu - ra3er - 04-03-2019 00:50 (03-03-2019 11:18)EfectiveWork napisał(a): Popieram kolegę wyżej. Odpuść te ankiety i zainwestuj ten w czas w inne modele. Powiem Ci tak, nikt Ci tutaj nie przedstawi konkretnej drogi jaką powinieneś iść. Wszystko zależy od Twoich umiejętności, możliwości i ewentualnych inwestycji. Dziwne jest, że tutaj nic nie znalazłeś pomimo, że masz mnóstwo cennych informacji. Zaglądne głębiej w ten temat skoro dużo ludzi to poleca. (03-03-2019 11:47)twardy napisał(a): Ale na co nie masz pomyslu dokladnie? Przeczytales te poradniki i co? Czujesz sie przytloczony iloscia informacji? Nie wiesz co lepsze, hacki/generatory czy moze ewhoring? A moze jakas afiliacja + SEO? Jak masz jakies wolne srodki to moze jakis mentoring? Zagadaj do mysca? Jak zalozysz konto w serwisach afiliacyjnych tez pewnie znajdziesz kogos kto Ci pomoze. Środki są. Mógłbyś podać link do tego mysca? RE: Ciągle brak pomysłu - twardy - 04-03-2019 00:58 https://zarabiam.com/Temat-Profesjonalny-Mentoring-rozwijany-od-2015-roku-zawiera-ponad-108-poradnikow-155506 RE: Ciągle brak pomysłu - Agik - 07-03-2019 13:07 Co do ankiet, to tak jak było wspomniane wyżej, nie wiąże się one z wielkimi środkami pieniężnymi i wymagają naprawdę dużo czasu. Zastanów się nad tym, co chciałbyś zacząć robić, a jeżeli nie będzie Ci pasować żadna z podanych propozycji, to może to zwyczajnie nie jest dla Ciebie. Nie każdemu musi pasować taka praca przez Internet. RE: Ciągle brak pomysłu - michgda - 28-03-2019 16:28 cześć ra3er, na brak pomysłu najlepsze jest zainspirowanie się ![]() ![]() Myślę, że dojście do takiego poziomu wymaga nawet lat praktyki, ale jeśli dążysz do jak najwyższego komfortu życia to powinieneś przeczytać tę książkę ![]() |