Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? (/Temat-Z-jakiego-programu-antywirusowego-korzystasz-161376) |
Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? - Pawlak093 - 01-03-2019 23:10 Ciekawi mnie z jakiego programu antywirusowego korzystacie. Możecie też napisać dlaczego. Ja już od ponad roku z eset internet security / smart security ze względu na łatwo dostępne klucze oraz adwcleaner. A wy? RE: Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? - precell - 01-03-2019 23:26 Kaspersky internet security. Korzystam od lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :-) RE: Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? - Shimeon - 01-03-2019 23:45 Na starym kompie miałem avasta i eseta. A odkąd zakupiłem laptopa półtora roku temu, tak do tej pory korzystam z windows defender, więc nie muszę se zawracać głowy innymi antyvirami RE: Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? - rachman - 02-03-2019 02:03 avast tak dla picu na podstawowe zagrożenia, virustotal online gdy potrzeba niepewniaka przeskanować, co jakiś czas adwcleaner Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? - RockShox - 02-03-2019 08:21 Wogole nie uzywam od paru lat i jestem bardziej zadowolony. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka RE: Z jakiego programu antywirusowego korzystasz? - buciu52 - 02-03-2019 11:15 Skanuje PC antimalware co jakoś czas żeby pozbyć się robaków. Jeszcze niedawno miałem Eseta, teraz Avast dla podstawowych zagrożeń. |