![]() |
[WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. (/Temat-WYKONAM-Identyfikacja-wizualna-grafika-logo-wizytowki-bannery-etc-161362) |
[WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - quotez - 28-02-2019 19:00 Hej! Jeśli tu zaglądasz to pewnie szukasz kogoś kto wykona dla Ciebie projekt graficzny. Grafiką zajmuję się w wolnym czasie od kilku lat i jest to moja pasja, więc chętnie przyjmę od Ciebie zlecenie. Możliwa stała współpraca. Możesz do mnie napisać z zapytaniem o dowolny projekt graficzny, a tutaj wymienię tylko kilka z możliwych ![]() ●Logo ●Strony WWW+Kodowanie ●Wizytówka ●Banner ●Plakat ●Pełna grafika na FanPage/YouTube i inne ●Okładki ●Obróbki zdjęć i wiele więcej ![]() Pracuję na pakiecie Adobe - Illustrator i Photoshop (grafika wektorowa i rastrowa) Ceny ustalam indywidualnie Pisz priv tutaj na forum ![]() Poniżej kilka z moich prac Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: [WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - quotez - 13-03-2019 19:24 Zapraszam do współpracy ![]() Dodałem możliwość wykonania projektu strony WWW wraz z ewentualnym kodowaniem ![]() RE: [WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - patttson - 13-03-2019 19:34 Odezwij sie gg 25016205 RE: [WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - Tyrkijt - 14-03-2019 23:35 Potrzebuję ulotkę oraz wizytówkę. Odezwij się ![]() RE: [WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - quotez - 15-03-2019 08:23 Do wszystkich się odezwałem. Zapraszam również nowe osoby do współpracy c: RE: [WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - quotez - 04-04-2019 11:32 @up [WYKONAM] Identyfikacja wizualna, grafika, logo, wizytówki, bannery etc. - Admin - 14-09-2019 15:46 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |