Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba (/Temat-Cel-na-2019-dniowka-przekraczajaca-wartosc-kebaba-161294) |
Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - suchy. - 25-02-2019 00:32 Cześć! Mam na imię Mateusz i jestem 16-latkiem. Bacznie obserwuję to forum od 2016 roku i uznałem, że właśnie przyszedł czas, aby w końcu coś podziałać. Moje wcześniejsze doświadczenie opierało się na działaniach w PPI, które przynosiły miesięczny zysk o wartości Big Maca 2 . Tym razem chcę zrobić to bardziej solidnie i porządnie, aby dniówka do końca roku przekroczyła wartość kebsa Plan na najbliższy tydzień Generalnie swoje główne plany wiążę z SEO, aczkolwiek nie mam żadnych pieniędzy - a domena i hosting kosztują, dlatego chciałbym zarobić troszkę "na start" poprzez youtube. Co mam zamiar zrobić? - 4 filmiki do mało obleganych nisz, aby miały szanse na wybicie - pogłębiać wiedzę na temat tworzenia stron, ponieważ w tym temacie jestem zielony - oraz, na dobry początek, wyrobić w sobie nawyk czytania przynajmniej 30 stron dziennie (mam kilka interesujących pozycji na półce, które tylko się kurzą :/) Niestety szkoła którą wybrałem pochłania większość mojego czasu, a do tego dochodzą codzienne treningi, więc mam zamiar zacząć na spokojnie i spróbować poświęcić te 2 godziny na wyżej wymienione rzeczy. Programy, w których działam - OGAds - CINSTALLER Dziennik aktualizował będę raz w tygodniu, więc do niedzieli Peace out! Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - cky - 25-02-2019 09:14 Będę obserwował, powodzenia! RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - buciu52 - 25-02-2019 10:23 Życzę dniowek wartości całych magazynów z kebsami! Będę zaglądał, powodzonka RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - kochamkesz - 25-02-2019 13:14 Na nazwie dostaniesz hosting / domenę i ssl na rok za grosze bo coś ok 10zł. Jak projekt nie wypali to raczej mała strata RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - Bartezx1997 - 25-02-2019 20:31 Kebsy z jadalnym złotem Powodzenia RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - Agik - 28-02-2019 12:05 Powodzenia! Trzymam kciuki. Oby miesięcznie udało Ci się zarobić minimum tyle, żeby chociaż starczyło na 2 kebaby. RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - suchy. - 03-03-2019 19:51 Witam ponownie! A więc od razu do rzeczy - co udało mi się zrobić w ciągu minionego tygodnia? Z celów postawionych na ubiegły tydzień Jak zaplanowałem, 4 filmiki zrobiłem. Aż dwa z nich wskoczyły wysoko, jeden znajduje się na pierwszej pozycji, a drugi skacze między 3 a 10, co mnie cieszy, ponieważ nie promowałem ich w żaden sposób. Wiedzę na temat tworzenia stron ciągle pogłębiam - zdecydowałem się zakupić hosting i powoli tworzę na nim swoją pierwszą stronę za pomocą wordpressa, chociaż nie idzie tak gładko bo po prostu NIC nie umiem i mam z tym styczność po raz pierwszy w życiu Ile zarobiłem? 2 OGAds - 0.66 $ CINSTALLER - 1.05 $ Do kebaba póki co długa droga, ale wierzę że to tylko kwestia czasu Z dnia na dzień kliknięć na OGAds przybywa, chociaż konwersja na poziomie około 6% nie pociesza Cele na nadchodzący tydzień - zrobić 3 filmiki, w dalszym ciągu pod małe nisze - spróbować dokończyć stronę tak, aby mogła już funkcjonować i zacząć być przeze mnie pozycjonowana Nie jest tego dużo - wręcz przeciwnie, ale wiem, że strona pochłonie większość mojego czasu, dlatego chcę to zorganizować w ten sposób. Następna aktualizacja w niedzielę, peace out! RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - danoneksss - 03-03-2019 22:07 Panie, zrób Pan coś z tą konwersją Nie no, na serio 6% to dramat. 20% to jeszcze słaby wynik, a więc polecam spróbować ją zwiększyć, bo tak to bez potrzeby ucieka Ci ruch RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - suchy. - 10-03-2019 21:32 Cześć! Na dzienniku cisza, ale ja wciąż działam Efekty nie robią hałasu, ale mam nadzieję że dzięki systematycznej pracy zacznie się to zmieniać. Co zrobiłem?
Miniony tydzień był ciężki i jedyne co udało mi się zrobić, to trzy zaplanowane filmiki. Póki co największym problemem jest dla mnie konwersja - ruch idzie w górę, a ona ciągle jest na bardzo niskim poziomie. Troszkę z nią poeksperymentowałem i zwiększyła się do 12%, więc mam nadzieję że w najbliższym czasie będzie tylko lepiej. Ze stroną mam lekkie problemy, ale dołożę wszelkich starań żeby do końca przyszłego tygodnia była gotowa do pozycjonowania. Jak zarobki? Zrezygnowałem z CINSTALLERA, ponieważ chcę skupić się tylko na ruchu mobilnym, aczkolwiek filmik z jego użyciem dalej jest na topowej pozycji i jakieś grosze może jeszcze wpadną, a póki co, nie ma nic. OGAds - 3.54$ W porównaniu do zeszłego tygodnia jest dużo lepiej, a leady zaczynają wpadać regularnie, co mnie cieszy. Co jest do zrobienia w następnym tygodniu? - kontynuować tworzenie filmików i zrobić ich przynajmniej trzy - jak wyżej mówiłem, dołożyć wszelkich starań, aby strona powstała Dziennik mobilizuje mnie do systematyczności w działaniach, z czego bardzo się cieszę I to chyba na tyle, więc do niedzieli, peace out! RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - suchy. - 17-03-2019 22:29 Kolejny tydzień dobiega końca.. niestety nie prezentuje się on zbyt dobrze. Co zrobiłem? Zabrakło mi czasu i pomysłów na nowe filmiki, a większość czasu ulokowałem na stronę. I jest to zabawne, ale wciąż nie ukończyłem, mogłoby się wydawać, banalnego landing page . Niestety weekend, który chciałem spędzić nad "ogarnianiem wszystkiego" zakończył się ostrym kacem , więc jutro zrobię sobie wolne i postaram się dopiąć moją stronkę, bo ileż można to robić. Jak prezentują się zarobki? Nic w tym kierunku nie robiłem, a zarobek, choć marny - jest. OGAds - 1.59$ Plan na następny tydzień Zapewne zmieni się w trakcie, ale na początek chcę skoncentrować się maksymalnie na stronie. Zresetowałem głowę i od jutra lecimy na 110%! Do niedzieli, peace out! |