![]() |
Ultrabook - wasze opinie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Ultrabook - wasze opinie (/Temat-Ultrabook-wasze-opinie-161281) |
Ultrabook - wasze opinie - DDK - 23-02-2019 21:21 W związku iż forum jest nastawione na zarobek internetowy, a nie każdy może pracować w domu to mam pytanie do Was. Korzystacie z ultrabooków na Windows? Jeżeli tak to z jakich i jakie są Wasze opinie na temat posiadanego sprzętu oraz ich plusy/minusy? ![]() RE: Ultrabook - wasze opinie - Klin - 23-02-2019 22:35 Zwykły laptop z sensowną konfiguracją starczy... nie ma co wymyślać z ultrabook'ami ![]() RE: Ultrabook - wasze opinie - Coristo - 23-02-2019 23:08 Mam Huawei MateBook X(kupiony na cebuli ![]() Jeżeli typowo do poważniejszej pracy to celowałbym w normalnego lapka. Pod chrome'a, SSH i drobnych zabaw jest spoko ^^ RE: Ultrabook - wasze opinie - buciu52 - 23-02-2019 23:17 Dokładnie, po co mi ultrabook jak laptop mi wystarcza ![]() ![]() ![]() RE: Ultrabook - wasze opinie - rachman - 24-02-2019 21:49 Śmigam na nastoletnim 17 calowym lapku i starcza. Zależy co robisz obskoczysz na jakimkolwiek kompie chyba że filmiki, czy coś wymagającego to trzeba lepszych parametrów - w przeciwnym wypadku ważna jest wygoda - duży ekran, bateria jeśli z nim biegasz, wygodny szczur, kilka usb, dobry net... RE: Ultrabook - wasze opinie - Scoobyx - 24-02-2019 23:32 Jeśli cena nie gra roli to dell XPS, ultrabook z rozsądnymi parametrami. Poręczniej jest podróżować z kilogramowym laptopem, a jeśli dochodzi do tego dobra bateria + matryca to już bajka. Można pracować wszędzie. |