![]() |
[Rozwiązane]Prośba do zwycięzców na lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Prośba do zwycięzców na lockerz (/Temat-Rozwiazane-Prosba-do-zwyciezcow-na-lockerz-16126) |
[Rozwiązane]Prośba do zwycięzców na lockerz - Admin - 05-11-2010 12:27 Witajcie, mam prośbe do osób, które wygrały coś na lockerz i posiadają jescze papiery z faktury (ważne by paczka była wysłana przez lockerz a nie PE). Najlepiej gdyby wygrana nie przekraczała 200 dolarów. Będę bardzo wdzięczny za kontakt PW lub w temacie. RE: Prośba do zwycięzców na lockerz - MotorniczyTramwaju - 05-11-2010 12:55 Muszę poszukać, ale mam chyba jeszcze rachunki za szuflę EDIT: Znalazłem ![]() RE: Prośba do zwycięzców na lockerz - Nayare - 05-11-2010 14:47 Jak juz wczoraj pisalem, zalatwie skaner i wysle ![]() [Rozwiązane]Prośba do zwycięzców na lockerz - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |