Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45)
+----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-51)
+----- Wątek: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek (/Temat-Czy-wygraliscie-w-nowej-formie-restrockow-cokolwiek-16119)

Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Marta2010 - 05-11-2010 07:51

Jak oceniacie aukcje czy to ma sems?

RE: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Driver - 05-11-2010 08:57

ma sens

RE: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Mlody666 - 05-11-2010 10:11

Ma większy sens niż poprzednia formuła. Ja jednak popełniłem błąd i straciłem 200k starsów bo wbiłem na pierwszy restock - myslałem ze 800k starsów to dużoJerk

RE: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Marta2010 - 05-11-2010 15:51

A czy ktoś coś wygrał

RE: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Grabowkers - 05-11-2010 16:06

Z lepszych nagród to chyba nikt z forum jeszcze nic nie zgarnął. Ktoś wygrał koszulkę, bodajże Parada Wink

PS. Był już dziś restock?

RE: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Wojtas100 - 06-11-2010 00:58

Dokładnie Parada wygrał koszulkę ,ale za aż 470k.

RE: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - Songoku - 06-11-2010 08:36

Ja tak jak każdy kto uczestniczył w aukcjach wygrałem odjęcie punktów z konta Big Grin

RE: Czy wygraliście w nowej formie restrocków cokolwiek - markowski - 07-12-2010 18:09

Byłem na pierwszym nowym restocku, pomijając nieciekawe nagrody, stwierdziłem że nie warto w ogóle próbować coś wygrać (wiedziałem, że pełno milionerów jest, sam miałem 700 000 punktów). Moje obawy okazały się słuszne, moje punkty na koszulkę by nie wystarczyły. Czekam na święta, może TAG się czymś w końcu popisze Smile