![]() |
Putanie o vpn - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Putanie o vpn (/Temat-Putanie-o-vpn-161163) |
Putanie o vpn - Juniorek - 16-02-2019 15:35 Witam. Chcialbym sprobowac ogarnac jakis vpn lub vps abym mial wirtualny serwer z pulpitem i mozliwoscia zdalnego sterowania ale nie wiem jak sie za to zabrac.. potrzebowalbym tak jakby drugi komputer w innej lokalizacji z prywatnym ip. Po co mi to? Na jakims serwisie pokerowym dalo sie do jednego turnieju zarejestrowac 3 razy z jednego konta. Na pokerstars jest to niemozliwe a chcialbym sprobowac grac dwoma kontami na raz w jednym turnieju. Moglby ktoś pomic z tym i cos doradzic? Moze ktos juz probowal? Bede wdzieczny za porady RE: Putanie o vpn - rachman - 16-02-2019 18:40 To podchodzi pod paragrafy podejrzewam jeśli regulamin zabrania gry na "dwie ręce". Nie łatwiej drugi lapek lub komp, net mobilny innej sieci... RE: Putanie o vpn - buciu52 - 16-02-2019 18:43 Tak jak napisał poprzednik, nie lepiej mieć drugiego laptopa i podpiąć się pod internet mobilny? Będzie to lepsze wyjście niż jakiś VPN. RE: Putanie o vpn - Juniorek - 16-02-2019 20:55 Myslalem o tym ale lokalizacje tez biora pod uwage :-P RE: Putanie o vpn - rachman - 16-02-2019 21:09 Lokalizacja? Przecież z inna sieć z innego TBSa się będzie pewnie łączyć. Po prostu włącz sobie jakąś stronę z identyfikacją lokalizacji i sprawdź czy pokazuje tą samą. Inne IP, inne klasy adresu, inne urządzenie, inny mac, no niby jak mieli by sczaić że to to samo mieszkanie a nie koleś z drugiego bloku? Przecież po adresie domowym Cię nie sprawdzają tylko po IP chyba co? RE: Putanie o vpn - buciu52 - 16-02-2019 21:10 (16-02-2019 20:55)Juniorek napisał(a): Myslalem o tym ale lokalizacje tez biora pod uwage :-P A nie możesz zaangażować jakiegoś zaufanego znajomego? Tak mi przyszło do głowy ![]() Edit. PS. Rachman ma rację. RE: Putanie o vpn - radek0389 - 16-02-2019 21:11 Tak trochę zbaczając z tematu, poker to nie hazard, gdzie liczy się szczęście tylko umiejętności ![]() ![]() RE: Putanie o vpn - Juniorek - 16-02-2019 21:39 Rachman nie pozostaje mi nic innego jak tylko sprobowac.. ![]() Buciu niestety nie mogę chyba ze chcesz uzyczyc swojego komputera xd Radku, doskonale o tym wiem ze liczy sie umiejetnosc gry, czesto dochodze dosc wysoko ale niestety mam problem z przebiciem i zajmowaniem 1-10 miejsc. Myslalem ze jakbym pociagnal dwa konta pod wysokie miejsca i potem oddal wszystkie zetony do jednego z tych kont to kto wie co by sie dzialo ale z pewnością szanse moje by wzrosly i tylko po to chcialem ten temat ogarnac :-P |