Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bot do LikePlus.eu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Bot do LikePlus.eu (/Temat-Bot-do-LikePlus-eu-161107)

Strony: 1 2

Bot do LikePlus.eu - pawlosek - 13-02-2019 15:18

1.Nazwa przedmiotu : Bot do serwisu LikePlus.eu
2.Opis przedmiotu :
W pełni automatyczny bot do serwisu LikePlus.eu. Bot sam loguje się na stronę oraz na portale społecznościowe.

Wykonywane oferty:
Facebook
- Polubienia stron
- Udostępnianie stron
- Polubienia postów
- Udostępnianie postów
Youtube
- Subskrybowanie kanałów
- Polubienia filmów
- Oglądanie filmów
Instagram
- Followy stron
- Polubienia postów
Twitter
- Śledzenie storn
- Polubienia tweetów
- Udostępnianie tweetów

Aplikacja przez większość czasu może pracować na drugim planie, co nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu komputera.
Każdy zestaw kont trzymany jest w osobnym profilu przeglądarki, co redukuje ilość logowań potrzebnych za każdym razem, gdy wykonywane są oferty.
W przypadku wylogowania z któregoś sociala bot próbuje się ponownie na niego zalogować.
Dźwięk dla używanych przeglądarek jest wyłączony, bo nie każdy chce słuchać pierdół podczas wykonywania wyświetleń filmów z YT Wink

Dla każdego rodzaju oferty istnieje możliwość konfiguracji ilości ofert wykonywanych przez bota na danym koncie.
Oczywiście jest możliwość podpięcia wielu zestawów kont społecznościowych i dowolna ich konfiguracja.
Bot w chwili obecnej radzi sobie z większością dziwnych sytuacji występujących na stronach.

3.Zdjęcia :
filmik pokazujący wykonywanie ofert Facebook
filmik pokazujący wykonywanie ofert YT
4.Kontakt : PW / email: [email protected]
5.Cena : 150 zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal

RE: Bot do LikePlus.eu - skylones - 13-02-2019 15:32

Ile pkt/godz?

RE: Bot do LikePlus.eu - pawlosek - 13-02-2019 15:41

(13-02-2019 15:32)skylones napisał(a):  Ile pkt/godz?
Zależy od ofert i czy te najlepsze dostępne już wyklikałeś na kontach. Na filmiku na YT nabiło 500 pkt w 20 minut, przy czym większość to czekanie na weryfikację. Najwięcej i najszybciej wpada na FB/IG. Przy testowaniu programu na jednym koncie nabiłem 4000 pkt, przy czym oferty z FB mocno ograniczyłem sobie w programie.

Ciężko przeliczyć na godziny, bo bot wypełni tyle, ile ma zrobić i kończy swoją pracę Wink

Dorzuciłem też filmik z wykonywania ofert na FB.

RE: Bot do LikePlus.eu - Damian102 - 13-02-2019 20:56

Patrząc na filmiki wygląda to obiecująco Smile

Ja prawdopodobnie będę myślał o zakupie, kawał roboty wykonałeś Smile Idea

RE: Bot do LikePlus.eu - finansozerca - 14-02-2019 11:43

jestem zainteresowany.

RE: Bot do LikePlus.eu - Mateusz097 - 16-02-2019 07:16

Zainteresowany priv

RE: Bot do LikePlus.eu - pawlosek - 15-03-2019 23:03

Bump

RE: Bot do LikePlus.eu - lukaswu - 12-06-2019 16:45

napisałem priv odpisz @pawlosek

RE: Bot do LikePlus.eu - Shadecaster2 - 17-10-2019 14:37

Ktoś kupił, używa, da się jeszcze zarobic na likeplus z botem?

RE: Bot do LikePlus.eu - Fejster - 27-10-2019 19:08

czekam od ponad dwóch tygodni na odpowiedź w sprawie bota i nic, cisza... autor tematu nie odpowiada na maila...