Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! (/Temat-Poradnik-zostan-freelancerem-handlowym-OKAZJA-161087) |
Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - BlueYes.eu - 11-02-2019 20:38 Witam serdecznie,do sprzedania posiadam poradnik który opiera się na sprzedaży produktów wirtualnych! Ile muszę wydać na te "wirtualne przedmioty ? Wirtuale przedmioty zdobędziemy w 60sekund za darmo lub w wersji dla leniwych za grosze Czy wystarczy,że kupie poradnik i od razu zacznę zarabiać? Nie,poradnik polega na sprzedawaniu wirtualnych rzeczy,dopiero z jej sprzedaży mamy zysk. Dobrze,a gdzie mam sprzedawać te wirtualne przedmioty? Dostaniesz pełną instrukcje gdzie i jak sprzedawać aby być na topie i bez wielkich konkurencji. A ile średnio zarobię na jeden sprzedanej rzeczy? Sam ustalasz cenę możesz dać niską i zejdzie jak ciepłe bułeczki lub większą i również na pewno zejdzie.Średni zysk to 30-35zł/szt Dodatkowo do poradnika dorzucam pełny pakiet pomocniczy w handlu 24/7. Odpowiem na wszelkie pytania związane z poradnikiem pod tematem. Niestety nie mogę za wiele zdradzić co się w poradniku znajduje gdyż zdradził bym metodę zarobkową.Jeszcze nie spotkałem się aby ktoś od 2018 roku zarabiał na tej metodzie. Zapraszam do zakupu poradnika! Cena : 20.00 PLN Płatność : Przelew bankowy Ilość poradników ograniczona. Do recenzji poradnik został oddany @[Artinesse] PS: Poradnik został zrobiony ze współpracy z @[xmaniek6] Głównym autorem poradnika jestem ja. RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - Artinesse - 11-02-2019 20:44 Poradnik otrzymałam do recenzji. Jest bardzo prosty i konkretnie opisany. Dotyczy on metody tworzenia wirtualnych "przedmiotów" i zarabiania na nich. Poradnik idealny dla osoby, która szuka łatwej metody na dorobienie sobie. Cena za poradnik jak najbardziej przyzwoita. RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - RS6 - 11-02-2019 21:18 Zakupione dam opinie po testach RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - BlueYes.eu - 11-02-2019 21:44 (11-02-2019 21:18)RS6 napisał(a): Zakupione dam opinie po testach Dziękuje za zakup,jak tylko otrzymam środki wyśle poradnik. RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - mireck - 11-02-2019 21:45 Poradnik zakupiony, również zopiniuję po kilku dniach testów RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - BlueYes.eu - 11-02-2019 21:46 (11-02-2019 21:45)mireck napisał(a): Poradnik zakupiony, również zopiniuję po kilku dniach testów Dziękuje również za zakup,jak tyko środki dojdą od razu wyślę poradnik. RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - Lufa88 - 11-02-2019 21:56 Poradnik zakupiony, zobaczymy co z tego będzie RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - BlueYes.eu - 11-02-2019 21:57 (11-02-2019 21:56)Lufa88 napisał(a): Poradnik zakupiony, zobaczymy co z tego będzie Dziękuje również za zakup,jak tyko środki dojdą od razu wyślę poradnik. Zachęcam kolejne osoby! Ograniczona ilość sztuk ! Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - patrolpxd - 11-02-2019 21:59 Zakupiłem również. Zobaczymy co to ciekawego Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Poradnik - zostań freelancerem handlowym - OKAZJA ! - BlueYes.eu - 11-02-2019 22:00 (11-02-2019 21:59)patrolpxd napisał(a): Zakupiłem również. Zobaczymy co to ciekawego Dziękuje również za zakup od razu jak tylko płatność dojdzie wyśle poradnik |