Strona XXX jakie PP polecacie do leadów email submit ? (pochodnych) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Strona XXX jakie PP polecacie do leadów email submit ? (pochodnych) (/Temat-Strona-XXX-jakie-PP-polecacie-do-leadow-email-submit-pochodnych-160985) |
Strona XXX jakie PP polecacie do leadów email submit ? (pochodnych) - grunwaldzka - 05-02-2019 14:33 Witam, Mam stronę XXX , z jakimś tam ruchem , teraz promuję na rynek Polski podobny serwis. Obecnie zarabiam ~10-15 k pln z programów imlive i livejasmin , nie mniej to ze strony skierowanej na rynek skandynawski. Szukam programów partnerskich na początek z najprostszymi leadami typu email submit i validate. Stawki nie muszą być wygórowane 1-5 zł jest ok. Czytałem opis w pewnej sieci że nie płacą za ruch który się rejestruje na innej stronie ale nie dokonuje płatności kartą ... ok rozumiem ale nie mam na to wpływu więc odpuściłem tak głupi schemat (popieram ocenianie ruchu w całości a nie pojedynczych wypadków) Czy ktoś może coś doradzić ? Każdy rynek charakteryzuje się zupełnie innymi schematami zarabiania , dla Skandynawa wydać 10 euro to nic a dla Polaka to już inna sprawa. Obecnie po testach ~100 k Uv dziennie miałem w serwisie skierowanym na rynek Polski. Będę wdzięczny pozdrawiam RE: Strona XXX jakie PP polecacie do leadów email submit ? (pochodnych) - RS6 - 05-02-2019 14:36 Sprawdź na Mylead I LeadNetwork maja mnóstwo programów od koloru do wyboru RE: Strona XXX jakie PP polecacie do leadów email submit ? (pochodnych) - Assasinoo - 05-02-2019 15:09 Ja polecam FireAds, sporo ofert na polskę RE: Strona XXX jakie PP polecacie do leadów email submit ? (pochodnych) - MyLead.pl - 05-02-2019 19:08 Cześć @[grunwaldzka], doskonale trafiłeś, gdyż na MyLead specjalizujemy się w branży erotycznej i mamy pod to ogromną ofertę. Co do ofert, z których mógłbyś korzystać, to posiadamy ich 3, a nawet 4 rodzaje. W chwili obecnej znajdziesz u nas 154 oferty dla dorosłych. Wszystkie z przedstawionych programów znajdziesz bezpośrednio na MyLead
1. CPL, czyli wynagrodzenie za każde założenie konta przez klienta Posiadamy portale zarówno pod Polskę, jak i zagranicę, a nawet działające globalnie. Tutaj przykładów jest mnóstwo, ale zwrócę Twoją uwagę na najpopularniejsze z nich: Erodate | Stawka: 2,25PLN | Podgląd: KLIK Stripchat | Stawka: do 7,38PLN | Podgląd: KLIK Flirt | Stawka: do 8,90PLN | Podgląd: KLIK Adult Dating - Smartlink | Stawka: do 16,32PLN 2. CPA, czyli konieczność wykonania akcji, najczęściej podania danych karty kredytowej Sweet and Casual | Stawka: do 132,91PLN | Podgląd: KLIK Altbuddies | Stawka: do 132,91PLN | Podgląd: KLIK 3. CPS, czyli sprzedaż pakietów typu premium Flirt CPS | Stawka: do 632,00 PLN | Podgląd: KLIK Loveaholics CPS | Stawka: do 632,00 PLN | Podgląd: KLIK 4. PPI i SMS Posiadamy także programy +18 pod PPI - pobieranie aplikacji, a także pod płatności SMS. Jak więc widzisz nasza oferta pod erotykę i dating jest mocno rozbudowana Pamiętaj, że wszystkie programy partnerskie możesz znaleźć w wygodnym katalogu online, dostępnym TUTAJ. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do pełnej dyspozycji. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. |