[ZLECĘ] Montaż filmu - możliwa stała współpraca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [ZLECĘ] Montaż filmu - możliwa stała współpraca (/Temat-ZLECE-Montaz-filmu-mozliwa-stala-wspolpraca-160889) |
[ZLECĘ] Montaż filmu - możliwa stała współpraca - comanche - 30-01-2019 18:38 Rozpocząłem przygodę z kręceniem filmów o tematyce podróżniczej. Z uwagi na brak czasu, potrzebuję osoby która pomoże mi w montażu filmów, tak bym mógł je publikować na swoim kanale. Chodzi tu o posklejanie w całość, kolor grading itp. Pierwszy projekt, który chciałbym zlecić to film o długości około 2 minut. Mile widziana znajomość programu Adobe Premiere Pro CC (sam zacząłem uczyć się pracy w nim i wiem że program daje duże możliwości W grę wchodzi oczywiście dłuższa i stała współpraca Zainteresowane osoby proszę o kontakt i o podanie orientacyjnej ceny za swoje usługi. Mile widziane jakieś małe portfolio RE: [ZLECĘ] Montaż filmu - możliwa stała współpraca - buciu52 - 21-02-2019 11:36 Jeśli nadal kogos poszukujesz to montowania to daj znać. Obecnie pracuję w Sony Vegasie. RE: [ZLECĘ] Montaż filmu - możliwa stała współpraca - Kieerownikk - 25-02-2019 16:23 Jeśli dalej aktualne, to chętnie się tym zajmę proszę o kontakt na priv. >Znajomość pakietu adobe (łącznie z after effects, premiere, audition). [ZLECĘ] Montaż filmu - możliwa stała współpraca - Admin - 14-09-2019 15:48 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |