![]() |
Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentoring (/Temat-Pomoc-w-zarabianiu-by-Atomic-Mentoring-160845) |
Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentoring - KamilFA - 28-01-2019 16:27 Pomoc w Zarabianiu by Atomic
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chciałbyś zacząć zarabiać w internecie, ale nie wiesz od czego zacząć? Zależy Ci na dalszym rozwoju swojej działalności online? Być może szukasz grupy, w której mógłbyś wymieniać się zdobytą wiedzą i doświadczeniem z innymi? Jeśli na którekolwiek z tych pytań odpowiedziałeś twierdząco, zapraszam do skorzystania z moich usług mentoringu!
W 2018 roku moje zarobki pochodzące z afiliacji wyniosły ponad 110.000 zł – wymagało to zdobycia niemałej wiedzy, którą teraz chcę podzielić się z Tobą, natomiast w tym roku zarobiłem już ponad 100 tysięcy, a moim celem jest 250k do końca roku. Moja pomoc jest całkowicie darmowa! Wymagam jedynie zarejestrowania się w serwisie FireAds jako mój polecony. Jeśli masz już tam konto, nic straconego – po prostu skontaktuj się ze mną! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pewnie zapytacie mnie jakie miałbym oczekiwania względem was. Chciałbym żeby każdy z was był cierpliwy i kreatywny bo samo nic nie przyjdzie, każdy z was musi wyrazić chęci pracy, zaangażowania i determinacji to klucze które otworzą wam oczy na duże pieniądze.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poniżej możesz zobaczyć moje własne rezultaty, a także opinie współpracujących ze mną osób.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pomogę Ci:
- postawić pierwsze kroki w zarabianiu na afiliacji - nawet, jeśli nie masz jeszcze żadnego doświadczenia! - znaleźć przynoszącą zyski niszę i miejsce do jej promocji - stworzyć stronę internetową będącą skutecznym źródłem ruchu - poprawić konwersję Twoich ofert Jeśli chcesz zarabiać na programach partnerskich EroDate i inne programy ero / konkursy, bony / gry / inwestycje / programy pod filmy / pożyczki / sprzedażowe – możesz liczyć na pomoc z mojej strony. Pomogę Ci stworzyć od podstaw stronę internetową, zadbać o jej odpowiednią szatę graficzną. Ponadto nauczę Cię skutecznie promować i pozycjonować swoje źródła ruchu, by Twoje zyski stale rosły. Kontakt do mnie: Mail: [email protected] Telegram: KamilFA GG: 66683129 (na telegramie dużo szybciej odpisuje) Czas by zadać sobie pytanie. Chcesz zacząć zarabiać ze mną na FireAds? ??? Zarejestruj się już dziś z mojego ---> REFA i napisz do mnie! ![]() RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - bollodg - 28-01-2019 16:32 Polecam, drugi tydzień na FireAds z Atomiciem ![]() ![]() RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - Dante_/ - 28-01-2019 16:44 Delete RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - kotprezes - 28-01-2019 16:56 Polecam zna się na rzeczy. ![]() RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - Shadecaster2 - 28-01-2019 19:04 Polecam Kamila na prawdę zna się na rzeczy i potrafi pomóc a co najważniejsze jest cierpliwy ![]() RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - Bazyl - 28-01-2019 19:54 Również mogę polecić, szczególnie dla nowych użytkowników, którzy jeszcze za bardzo nie wiedzą co z czym się je. Chłopak ma bardzo porządne podejście do każdego ![]() ![]() RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - kazaszek - 28-01-2019 20:08 Pomocny ale zapracowany chłop. Szkoda że nie ma więcej takich mentorów. Zarobek po 4 dniach od podstawienia strony. ![]() P O L E C A M RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - KamilFA - 29-01-2019 11:58 ![]() Pokaż wszystkim jak zarabiasz z Atomicem, a zostaniesz obdarzony fantastycznym prezentem. Kreatywność w konkursie to podstawa! Z racji tego że moje działania jako mentor nabrały zawrotnego tempa postanowiłem przygotować konkurs dla moich poleconych. Zasady wzięcia udział w konkursie są proste, musisz być moim poleconym oraz mieć zarobione minimum 100 zł pod moimi skrzydłami. Dodatkowo każdy z was musi przygotować rysunek lub film w dowolnej formie przedstawiający poczynania w FireAds ze mną. ![]() Pierwsze miejsce: 1. Unikatowy LP postawiony na CMS Wordpress 2. Optymalizacja LP pod kątem SEO 3. Usługa linkowania przez firmę SEO (tematyka ero) Drugie Miejsce: 1. Unikatowy LP postawiony na CMS Wordpress 2.Optymalizacja LP pod kątem SEO (tematyka ero) Trzecie miejsce: 1.Unikatowy LP postawiony na CMS Wordpress (tematyka ero) ![]() Termin zamieszczania prac do 04.02.2019r. do godziny 23:59:59 Wspólnie z firmą seo wybierzemy najlepsze prace i ogłosimy zwycięzców konkursu dnia 05.02.2019r. PRACE KONKURSOWE PROSZĘ WYSYŁAĆ NA MAILA + dopisać nick z FireAds : [email protected] wszystkie prace na koniec będą udostępnione i pokazane dla każdego Forma konkursu ustalona z moderatorem @Majka WYNIKI KONKURSU!! 1 Miejsce - Rose17
2 Miejsce - Radek200112 3 Miejsce - Bollodg RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - Patek - 29-01-2019 12:15 Bardzo rzeczowa pomoc i do tego z jajem ![]() Polecam ![]() RE: Pomoc w zarabianiu by Atomic - Mentorig - bollodg - 30-01-2019 07:17 Dwa tygodnie z Atomic na FireAds minęły, moje słowa chyba będą zbędne także wysyłam ss z zarobków za te dwa tygodnie ![]() ![]() |