Odzyskanie fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Odzyskanie fanpage (/Temat-Odzyskanie-fanpage-160789) |
Odzyskanie fanpage - bartosz1995 - 25-01-2019 13:36 Hej, Może ktoś borykał się z podobnym problemem, a mianowicie we wtorek wieczorem odebrano mi prawa do administrowania fanpage (nie wiem jakim cudem, ponieważ byłem jedynym administratorem), a 2 godziny później fanpage został zablokowany. Pisałem kilka wiadomości do supportu facebook.com (poprzez zgłaszanie naruszeń), ale zero odzewu. Dodam, że fanpage kilka dni wcześniej był kupiony przeze mnie i właściciel nie zdążył usunąć firmy z praw właściciela tylko usunął wszystkich administratorów. Były właściciel przedstawił dość mocne dowody na to, że to nie on zablokował fanpage, lecz wiadomo, że teraz nawet swojej żonie nie można wierzyć . Może ktoś z Was zna lepszą ścieżkę kontaktu do facebooka, lub może ktoś przypuszcza z jakiego powodu mógłby zostać zablokowany fanpage i jaki sposób można go odblokować. RE: Odzyskanie fanpage - bartosz1995 - 26-01-2019 00:14 Sprawa się wyjaśniła - fanpage ponownie był dostępny na sprzedaż w serwisie OLX. Nie dajcie się czasami oszukać - Fanpage Smutny Pej. RE: Odzyskanie fanpage - hosezbsk - 26-01-2019 10:23 A to jaki cwaniak zrobiłeś coś w tej sprawie czy odpuścisz od tak ? RE: Odzyskanie fanpage - BlueYes.eu - 26-01-2019 12:03 (26-01-2019 00:14)bartosz1995 napisał(a): Sprawa się wyjaśniła - fanpage ponownie był dostępny na sprzedaż w serwisie OLX. Nie gadaj,że smutny pej to twój fp. Mam dane oszusta i numer konta. Jak chcesz pisz priv.Chciałem od niego kupić ale coś podejrzany typ. RE: Odzyskanie fanpage - bartosz1995 - 26-01-2019 15:25 No ja od niego kupiłem fp. Po kilku dniach zabrał mi dostęp do admina i cofnął publikacje strony. Gościu się tłumaczył, że to ktoś mi wszedł na konto i ukradł fp. A wczoraj zauważyłem na OLX, że znowu sprzedaje stronę. Napisałem z innego konta do niego i nawet na chwilę dał mi redaktora Oczywiście że nie odpuszczę. Prawnik przygotuję mi pismo ws. wszczęcia postępowania i zobaczymy jak się sprawa potoczy. Niby to jest tylko 400 zł, ale w sumie toczę 3 sprawy na prawie 3000 zł. RE: Odzyskanie fanpage - twardy - 26-01-2019 15:31 Jesli to ktos od nas z forum to moze podaj jego nick? RE: Odzyskanie fanpage - BlueYes.eu - 26-01-2019 15:31 (26-01-2019 15:25)bartosz1995 napisał(a): No ja od niego kupiłem fp. Po kilku dniach zabrał mi dostęp do admina i cofnął publikacje strony. Pisałem z nim to za 250zł może oddać dzisiaj też mi pisał,że da mi redaktora RE: Odzyskanie fanpage - bartosz1995 - 26-01-2019 15:43 (26-01-2019 15:31)twardy napisał(a): Jesli to ktos od nas z forum to moze podaj jego nick?Zrobiłem z nim transakcję przez OLX więc nie wiem czy jest na forum. Z korespondencji widziałem że już kilku osobą sprzedał. Nawet za 100 zł raz sprzedał. RE: Odzyskanie fanpage - Admek69 - 02-02-2019 10:22 Może trochę odkop, ale z tego co wiem da się zrobić głównego administratora strony w menadżer reklam. Więc usuwając adminów z fanapge, dalej jest jego właścicielem w menadżer reklam (albo konto firmowe). Czytałem coś na ten temat na jakimś zagranicznym forum. Także to może być sposób na jego oszustwo. RE: Odzyskanie fanpage - swobi - 14-02-2019 17:42 Panowie gość, przeglądałem dzisiaj olx i natrafiłem na ogłoszenie właśnie z tym fanpage także gość znowu atakuje trzeba coś z tym zrobić żeby inni się nie nabrali ? |