![]() |
[EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! (/Temat-EROTYKA-Dlaczego-sie-ograniczasz-Do-16-32-PLN-za-kazdego-klienta-160740) |
[EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - MyLead.pl - 22-01-2019 23:34 ![]() Wyobraź sobie jeden randkowy program partnerski, działający na całym świecie, w tym na terenie Polski, zawsze wyświetlający odpowiednią ofertę. Z MyLead to możliwe! Poznaj Adult Dating - Smartlink! Model: CPL | Stawka: do 16,32 PLN | Prowizja: założenie konta, potwierdzenie adresu e-mail. Ograniczenia są zbędne! Adult Dating - Smartlink automatycznie rozpoznaje kraj, z którego pochodzi klient i przekierowuje go na odpowiednią kampanię, dostępną w lokalnej wersji językowej, zależnej od lokalizacji odbiorcy! Adult Smartlink jest więc połączeniem wielu kampanii w ramach jednego programu partnerskiego! Pozwala Ci to zarabiać na erotyce i programach randkowych na wielu rynkach jednocześnie, w tym samym czasie mając pewność, że zawsze wykorzystasz w 100% swój ruch reklamowy! RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - supercola - 23-01-2019 17:35 16zł jest za wykupienie jakiegoś pakietu ? RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - xmaniek6 - 23-01-2019 18:12 (23-01-2019 17:35)supercola napisał(a): 16zł jest za wykupienie jakiegoś pakietu ?masz (22-01-2019 23:34)MyLead.pl napisał(a): Prowizja:[/color][/b] założenie konta, potwierdzenie adresu e-mail. RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - MyLead.pl - 23-01-2019 18:33 Cześć @[supercola], tak, zgodnie z tym co napisał @[xmaniek6], prowizja przyznawana jest zawsze jedynie w modelu CPL - wynagrodzenie jest więc za założenie konta i potwierdzenie podanego adresu e-mail. Wysokość prowizji zależy przede wszystkim od kraju pochodzenia klienta, w mniejszej mierze od urządzenia, z którego zakładane jest konto. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do pełnej dyspozycji. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - investor - 03-03-2019 13:36 Witam, Niby Stawka: 1,09 - 16,32 PLN To jakim cudem za leada mam 0,05gr? RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - MyLead.pl - 03-03-2019 14:53 Cześć @[investor], stawki w smartlinku mogą stale ulegać zmianie. Ma to bardzo łatwe wytłumaczenie - oferty dostępne w tym programie partnerskim regularnie zmieniają się, mogą dochodzić nowe kampanie, nowe kraje. Tak z całą pewnością miało miejsce w Twoim przypadku - jest to prawdopodobnie lead z kraju 3 świata, którego klient nie jest dla reklamodawcy klientem z dużym potencjałem, stąd taka stawka. Działa to w obie strony - niedawno jeden z wydawców pochwalił się leadem o wartości powyżej 20 złotych mimo, iż według widełek powinno być to maksymalnie 16,32 złotych. Ta kampania ma więc to do siebie, że jest bardzo zmienna. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - investor - 07-03-2019 09:50 Ok, rozumiem. Jednak jednego nie jestem w stanie zrozumieć. Ruch kieruję poprzez button, który mam wstawiony na swojej stronie. Statystyki na niej wyglądają mniej więcej tak, że 2/3 ruchu to Indie, a 1/3 USA. I teraz uwaga, na 60 leadów WSZYSTKIE z Indii, co jest niemożliwe, przez co z 1000 wizyt mam całe... 1,50zł! PS. Po napisaniu posta wskoczył mi lead z USA za niecałe 10zł. Jednak jak to możliwe, że w Indiach mam konwersje 7%, a w Stanach 10x gorszą? Skoro to jest ten sam program i ta sama metoda promocji? Coś tu nie gra. RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - MyLead.pl - 07-03-2019 12:10 @[investor], klientom z Indii i klientom z USA nie są wyświetlane te same strony. Smartlink jest programem łączącym w sobie setki różnych kampanii, zależnie od kraju. Co do Twoich wyników, to widocznie Twoi odbiorcy z Indii znacznie chętniej zakładają konta, niż klienci z USA. Zawsze możesz napisać do nas bezpośrednio na MyLead - bezpłatnie przeanalizujemy Twój ruch, Twoją stronę i zaproponujemy rozwiązania, które mogą sprawić, że Twoja promocja będzie nieco skuteczniejsza. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - cezar78 - 25-03-2019 12:35 16 zł za leada to słabo, w adverten mam 10$ (37 PLN) za rejestrację z Danii i Australii RE: [EROTYKA] Dlaczego się ograniczasz? Do 16,32 PLN za każdego klienta! - MyLead.pl - 25-03-2019 20:15 @[cezar78], wczoraj jeden wydawca pochwalił nam się leadem za 59,64 PLN ![]() Z pozdrowieniami, zespół MyLead. |