Firesub.pl czy nadal działa? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Firesub.pl czy nadal działa? (/Temat-Firesub-pl-czy-nadal-dziala-160737) |
Firesub.pl czy nadal działa? - sasiad - 22-01-2019 18:46 Cześć, orientujecie się czy serwis Firesub nadal działa? Z tego co widziałem to są dwie strony Firesub.net oraz .pl. Pisałem do adminów, ale nie otrzymałem informacji zwrotnej. Dzięki za info RE: Firesub.pl czy nadal działa? - Dante_/ - 22-01-2019 19:18 @[sasiad] Firesub.net i Firesub.pl to jest to samo. Sieć działa i są także usługi sms premium i sub. Administracja "odeszła" trochę na rzecz FireAds. RE: Firesub.pl czy nadal działa? - szykiryki - 22-01-2019 19:59 Normalnie działa. Wypłaty itp. tak jak dawniej. Trochę na czacie mniej się dzieje, ale sieć sama w sobie funkcjonuje. RE: Firesub.pl czy nadal działa? - sasiad - 22-01-2019 20:55 Dzięki ! |