Mały biznes - sklep internetowy+Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Mały biznes - sklep internetowy+Allegro (/Temat-Maly-biznes-sklep-internetowy-Allegro-160735) |
Mały biznes - sklep internetowy+Allegro - Jager90 - 22-01-2019 14:16 Cześć wszystkim forumowiczom. Piszę ponieważ już mi ręce opadają, prowadzę od bardzo niedawna niewielką sprzedaż sprzętu komputerowego głównie gaming nadmienię że w większości to był sprzęt ze zwrotów zw kategorii tak zwanej refurbished. Działalność otworzyłem głównie ze względu takiego że znajomy mi polecił dostawcę. wszystko było ok ale aktualnie dostawca podniósł ceny ale to nie najgorsze, wyprzedał wszystko co było w kręgu moich zainteresowań. Szukałem już wszędzie gdzie tylko mogłem. Jest w stanie mi ktoś powiedzieć czy jest możliwość podpisania umowy z np. marketami które posiadają takie zwroty (np.Media Markt) lub jakikolwiek pomysł, kontakt w tej sprawie. Mały biznes - sklep internetowy+Allegro - vanhoost - 22-01-2019 14:23 Jeśli szukasz sprzętu nie tylko w Polsce, to poszukaj w necie forum wholesale. Tam często widziałem całe palety sprzętu elektronicznego wycofywanego z brytyjskich marketów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Mały biznes - sklep internetowy+Allegro - Jager90 - 22-01-2019 15:27 Witaj, oczywiście nie chodzi mi tylko o Polskę a o Europę a ściślej mówiąc Unię Europejską choć rozważę każdą propozycję, co do UK to przejrzałem bardzo dużo ofert natomiast bardzo trudno trafić sprzęt gamingowy |