![]() |
Jak ustawic adfly na stronie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jak ustawic adfly na stronie. (/Temat-Jak-ustawic-adfly-na-stronie-160661) |
Jak ustawic adfly na stronie. - Spamer-pl - 17-01-2019 10:16 Witam od 2 dni męczę się z dodaniem ADF.LY jako wtyczki Monetize WP i tej od adfly AdFly Integration i coś mi to nie idzie ktoś wie co i jak poustawiać by to działało? RE: Jak ustawic adfly na stronie. - Vasaki - 17-01-2019 10:21 Przecież skrypt chyba mają dodatkowo ![]() Wrzucasz w Head i gotowe. RE: Jak ustawic adfly na stronie. - Spamer-pl - 17-01-2019 10:24 A o tym nigdzie nie widzę by trzeba było dodać skryp RE: Jak ustawic adfly na stronie. - sprzetok - 17-01-2019 10:48 Jak chcesz aby : linki automatycznie zamieniało sie na adfly strona otwierała sie np w bannered (mniejsza zyski ale fajnie to dziala) albo odrazu jako int wtedy masz gotowe skrypty do dodania na stronie. W zakladce tools chyba. RE: Jak ustawic adfly na stronie. - Spamer-pl - 17-01-2019 11:08 Chodzi mi o linki (linki automatycznie zamieniało sie na adfly) Na stronie mam linki http://1fichier.com/xxxxxxxxxx i chciałbym aby one zmieniały się na adfly pobrałem wtyczki i nie idzie ich ustawić teraz przeglądałem YT i te skrypty ale to nadal nie działa. może ktoś to objaśnić co gdzie i jak. bo w jakimś poradniku z YT jest by wkleić pomiędzy head u mnie np tego nie ma w single.php RE: Jak ustawic adfly na stronie. - sprzetok - 17-01-2019 12:54 Wez sciagnij wtyczke adinserter, dodaj kod i ustaw wyświetlanie w fotter albo na kazdej stronie.Testowane działa. Pamiętaj o zmianie na php z prawej strony jest taki guzik . RE: Jak ustawic adfly na stronie. - precell - 17-01-2019 13:30 (17-01-2019 11:08)Spamer-pl napisał(a): Chodzi mi o linki (linki automatycznie zamieniało sie na adfly) Bo sekcja head jest w pliku header.php a nie single.php ![]() RE: Jak ustawic adfly na stronie. - Spamer-pl - 17-01-2019 14:13 (17-01-2019 12:54)sprzetok napisał(a): Wez sciagnij wtyczke adinserter, dodaj kod i ustaw wyświetlanie w fotter albo na kazdej stronie.Testowane działa. który kod: Mass Shrinker Multiple Links Easy Link Bookmarklet API Documentation Web Analytics Full Page Script Website Entry Script Export Links and Stats Domains Pop Ads Plugins Mobile RE: Jak ustawic adfly na stronie. - sprzetok - 17-01-2019 17:21 Full Page Script albo Website Entry Script |