![]() |
Plugin Woocommerce - import pliku xml - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Plugin Woocommerce - import pliku xml (/Temat-Woocommerce-import-pliku-xml-160568) |
Woocommerce - import pliku xml - nunek07 - 13-01-2019 19:52 Witam, mam ofertę z produktami w formacie *xml i mam problem z wtyczką WP All Import (jakiś błąd z połączeniem z bazą danych). Czy znacie jakieś inne dobre wtyczki, które ogarnęłyby import? RE: Woocommerce - import pliku xml - rachman - 13-01-2019 20:01 Jakiś? Masz komunikat to wklej to co bezpiecznie możesz. Zmiana wtyczki może dać ten sam efekt. Lepiej od razu powód poznać jeśli jest. RE: Woocommerce - import pliku xml - nunek07 - 13-01-2019 20:09 Najpierw był taki problem, że wołało o 'dodatek' do wtyczki - ogarnąłem, wtyczka działa. Przy przejściu kroku nr 4 w imporcie, wywala taki błąd: "[403] Forbidden : Dostęp zabroniony Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do /wp-admin/admin.php?page=pmxi-admin-import&action=template na tym serwerze. " Zmieniałem już uprawnienia plików na serwerze i dalej to samo.. RE: Woocommerce - import pliku xml - rachman - 13-01-2019 20:39 Ustawiałeś na chwile na najmniej restrykcyjne na plik admin? Jakiej firmy hosting? Trochę to takie... Może ktoś Ci wtyczkę poleci ja nie znam a może jednak coś innego się ustali... RE: Woocommerce - import pliku xml - nunek07 - 13-01-2019 22:04 (13-01-2019 20:39)rachman napisał(a): Ustawiałeś na chwile na najmniej restrykcyjne na plik admin?Tak, włączałem w plikach typu wp-admin itp, wszystkie możliwe dostepy.. Hosting z gównianej Nazwy.. RE: Woocommerce - import pliku xml - rachman - 13-01-2019 22:38 Tak widzisz czułem stad pytanie... U nich czasami różne kwiatki podobno wyskakują jak czytam fora i grupy... Te komercyjnie największe hostingi mają swoje specyficzne ustawienia czasami... Znasz angielski? Poczytaj: http://www.wpallimport.com/documentation/advanced/server-configuration/ Jak nie to daj znać bo ja nie znam ale coś się wydaje z translatora że są tam jakieś infa o konfiguracji wtyczki itd. Może będzie rozwiązanie we wspomnianym tam poradniku? Tu jest jeszcze coś: http://mindofdes.blogspot.com/2016/03/wordpress-all-import-wp-all-import.html RE: Woocommerce - import pliku xml - nunek07 - 14-01-2019 10:43 (13-01-2019 22:38)rachman napisał(a): Tak widzisz czułem stad pytanie... U nich czasami różne kwiatki podobno wyskakują jak czytam fora i grupy... Te komercyjnie największe hostingi mają swoje specyficzne ustawienia czasami...Ok, dziękuje Ci bardzo za wskazane strony. Zapoznam się z nimi wieczorem i jakby nie poszło, to jeszcze wrócę do tego tematu ![]() EDIT: Udało mi się jakoś zaimportować plik, ale wszystko wykrzaczone.. nie pobrały się opisy, itp, po prostu powstały 'produkty'.. i teraz mam 3k pozycji do usunięcia ![]() |