Gotowy sposób zarabiania na OGAds wraz z 15 kontami Instagram - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gotowy sposób zarabiania na OGAds wraz z 15 kontami Instagram (/Temat-Gotowy-sposob-zarabiania-na-OGAds-wraz-z-15-kontami-Instagram-160493) |
Gotowy sposób zarabiania na OGAds wraz z 15 kontami Instagram - Thinker - 09-01-2019 19:58 1.Nazwa przedmiotu : Sposób zarabiania na OGAds wraz z kontami Instagram. 2.Opis przedmiotu : Hej! Postanowiłem sprzedać swój dorobek na OGAds gdyż kończę zarabianie w sieci, ponieważ przechodzę na zarabianie w "realu" na czymś swoim. Wrzucam również statystyki zarobków od samego początku na OGAds. Do grudnia zeszłego roku nie robiłem zupełnie nic, więc i tak cieszyłem się z tych drobniaków, które wpadały (na piwko było ). Dodam, że od grudnia postanowiłem dorobić sobie do jednej mojej rzeczy, którą mam zamiar kupić i trochę popracowałem z moimi kontami Instagram. Chciałbym położyć duży nacisk na słowo "tylko" dlatego, że poświeciłem tylko może ogólnie z 3h w tygodniu. Pewnie śmieszyć Was będzie, że niektóre konta mają 0 obserwujących. Mnie to nie martwi bo one również zarabiają, ale nie chciało mi się ich jakoś szczególnie rozwijać. Reszta kont jest trochę bardziej rozwinięta. Także osobie, która kupi ode mnie cały ten pakiet oferuję: - 15 zarabiających kont Instagram, - wytłumaczenie sposobu zarabiania i podpowiedź jak można to rozwinąć dość szybko i zwiększyć swoje zarobki, Mamy dziś dopiero 9 stycznia, a już udało się zarobić 47$. Myślę, że to dość dobry wynik, zwłaszcza, że w tym miesiącu poświęciłem może z 1h na to wszystko, a reszta jeszcze wpada z tego co zrobiłem w grudniu. Myślę, że zarobienie na tym co oferuję 500 zł miesięcznie przy poświęceniu paru godzin w miesiącu jest jak najbardziej możliwe. Statystyki kont na dzień 9.01.2019r. 1. 189 obserwujących, 2. 79 obserwujących, 3. 179 obserwujących, 4. 421 obserwujących, 5. 3226 obserwujących, 6. 125 obserwujących, 7. 3 obserwujących, 8. 3 obserwujących, 9. 132 obserwujących, 10. 40 obserwujących, 11. 178 obserwujących, 12. 42 obserwujących, 13. 0 obserwujących, 14. 48 obserwujących, 15. 0 obserwujących, 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : Tylko i wyłącznie PW. 5.Cena : 400 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal. RE: Gotowy sposób zarabiania na OGAds wraz z 15 kontami Instagram - Hybrid1990 - 09-01-2019 20:05 Załóż temat tutaj: https://zarabiam.com/Forum-Poradniki-i-Nisze-392 zgodnie z wytycznymi zawartymi w powyższym dziale. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |