![]() |
Szukam wspólnika do kupowania krypto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Szukam wspólnika do kupowania krypto (/Temat-Szukam-wspolnika-do-kupowania-krypto-160225) |
Szukam wspólnika do kupowania krypto - kamillowad - 23-12-2018 17:29 Szukam osoby która ogarnia sprawę kryptowalut i chce wejść w współpracę w zarabianiu na nich. RE: Szukam wspólnika do kupowania krypto - FreeDoge - 23-12-2018 17:32 A co tutaj ogarniać tak mi wytłumacz ??? Zakładasz konto na giełdzie ( np takiej jak ja mam w stópce) Wpłacasz środki i kupujesz krypto i np przelewasz ją sobie na wallet jeśli chcesz trzymać x czasu do x ceny czy jaki tam masz pomysł na to co z nią zrobić/robić RE: Szukam wspólnika do kupowania krypto - kamillowad - 23-12-2018 17:35 bardziej chodzi o to żeby ktoś ogarniał co kupić RE: Szukam wspólnika do kupowania krypto - twardy - 23-12-2018 17:44 Po co komus taki wspolnik jak Ty kiedy on wie co kupic/sprzedac i na tym zarobic? RE: Szukam wspólnika do kupowania krypto - xdax1 - 23-12-2018 19:12 Pewnie chodzi o kapitał, zebrać dwie osoby co da razem większą kasę do inwestycji i teoretycznie większy zysk. RE: Szukam wspólnika do kupowania krypto - rachman - 23-12-2018 19:43 ... lub większą stratę ![]() Autorze napisz co Ty od siebie dajesz bo póki co to nikogo nie zachęca Twoja propozycja. Chcesz by ktoś dał np. kasy połowę, podział też po pół?, on daje wiedzę, a Ty? RE: Szukam wspólnika do kupowania krypto - jakubowskaola - 04-02-2019 23:50 Czyli Ty dajesz kasę, a ja mówię w co inwestować i dzielimy się zyskiem? Szukam wspólnika do kupowania krypto - Admin - 14-09-2019 15:48 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |