Konto profilowe czy strona, temat charytatywny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Konto profilowe czy strona, temat charytatywny (/Temat-Konto-profilowe-czy-strona-temat-charytatywny-160211) |
Konto profilowe czy strona, temat charytatywny - saper82 - 22-12-2018 21:50 Witam Pewnie mało kto będzie wiedział, ale spróbuje. Za co byście radzili mi się wziąć na fejsie, za prowadzenie strony czy swojego profilu? Zbieram fundusze na swoją rehabilitacje poprzez 1% i darowizny. Chodzi o zbudowanie jakiejś społeczności, jak byście do tego podeszli. Wiadomo, posty z bezpośrednimi prośbami o wsparcie mają być tylko dodatkiem, ich ilość ma być liczona w ułamkach procenta. RE: Konto profilowe czy strona, temat charytatywny - Panco122 - 23-12-2018 19:39 Zdecydowanie lepiej jest stworzyć fanpage. RE: Konto profilowe czy strona, temat charytatywny - Juniorek - 25-12-2018 12:50 A moim zdaniem lepiej nie trzymac sie tylko jednej opcji a tworzyc na wieksza skale, nie rob tylko fanpage i tyle, zrob wiecej jakies reklamy, grupa, sprobuj inne serwisy RE: Konto profilowe czy strona, temat charytatywny - saper82 - 25-12-2018 15:20 Tylko w przypadku kilku opcji na fejsie profil, grupa i fanpage dobrze by było co innego publikować w każdym miejscu,, ale to dało by się ogarnąć: np - grupa, o komputerach - fanpage, jakieś memy, określona tematyka i gdzieś w tle, np. obraz w tle grupy, fanpage jakaś zmianka o mnie Jeszcze jedna sprawa. Nikt z nas nie wstaje rano i myśli,, a komu tutaj oddam swój 1% podatku,,, prawda? Tutaj ja muszę osobiście do każdej osoby napisać,,, hej, czy przekazał byś mi 1% podatku? i jak taka osoba będzie mnie kojarzyć to szansa jest dużo większa, że przychyli się do mojej prośby. Fundraising,,, powoli czytam o tym,, ale nie ma wszystkiego opisanego. RE: Konto profilowe czy strona, temat charytatywny - rachman - 25-12-2018 21:23 Zbiórki społecznościowe jak najbardziej. Co do 1% możesz proponować pomoc w rozliczeniach jeśli umiesz rozliczać PITy. Zrób grafikę z danymi i wyślij znajomym - mogą swoim rozliczającym dawać i oni wpiszą Twoje dane. Już nie raz tak dostałem i komuś dawałem 1% gdy ktoś sobie życzył ze swoich komuś podarować. |