CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. (/Temat-CorporationMaster-ga-czyli-zarabiaj-grajac-w-gre-160186) |
CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - AssenCreated - 21-12-2018 17:26 Witam, Nie znalazłem tutaj tej strony a szkoda, bo mi wpadła w oko i myśle ,że wam też wpadnie ale przechodząc do rzeczy. Gra działa od 2017 roku. Jest to swego rodzaju " symulacja życia ". W grze mamy jeden najważniejszy status : Productivity ( Wydajność ) : W zależności od poziomu wydajności otrzymujesz swoje premie za pracę i wynagrodzenie, a także zapewniasz sobie wyższy procent wygranych na Arenie; W jaki sposób możemy ją zwiększyć ? - Knowledge bonus +20% - Arena bonus +25% - Corporation bonus +20% - Kupując je, 1 punkty = 0.25 euro Aby rozpocząć rozgrywkę, wchodzimy w zakładkę Activities a następnie klikamy Work. W moim przypadku moge pracować tylko dla rządu, klikamy WORK. Aby pracować dla firm innych graczy, należy posiadać powyżej 50 produktywności. Za każdą pracę otrzymujemy zapłatę, oraz 1 punkt produktywności. Pracować w grze można, co 8 godzin, niema żadnych limitów. ---------------------- Zasady Walk na Arenie * Musisz posiadać garnitur, gdy masz ponad 30 punktów areny. * Możesz atakować gracza tylko wtedy, gdy różnica między punktami areny jest większa niż połowa. * Każdego dnia możesz zaatakować do 3 razy, z 5-minutowym czasem odnowienia między atakami. * Jeśli masz mniej niż 30 punktów areny, możesz także zaatakować trenera, który da ci 1 punkt areny, jeśli wygrasz. * Za każdym razem, gdy pokonasz kogoś na arenie, otrzymasz od 1 do 5 punktów areny. Każda ranga na arenie daje ci premię do twojej bazowej produktywności i punktów premiowych podczas wojny. * Szanse na zwycięstwo są obliczane na podstawie różnic w punktach aren (maks. 20%) , wiedza (maksymalnie 20%) plus maksymalnie 80% jest przyznawana w oparciu o Twoje bazowe punkty produktywności. Maksymalna możliwa szansa to 120% . Win chance to szansa na zwycięstwo. * Arena resetuje się codziennie o 18:00 czasu serwera (GMT). ---------------------------- Dla Inwestorów w Firmy Otwarcie własnej firmy kosztuje 10 euro , ale otrzymasz licencję ważną przez 90 dni, otrzymasz jedno miejsce pracy. Drugie Miejsce pracy kosztuje 1 euro, każde dodatkowe miejsce pracy będzie kosztować o 0,5 euro więcej niż poprzednie, czyli stanowisko 10 kosztuje 5 euro. Firma może mieć maksymalnie 10 miejsc pracy. Istnieje 5 poziomów ulepszenia firmy, z których każdy daje od 10% do 50% zwiększonej produkcji. Każda ulepszenie jest ważna przez 30 dni. Właściciel firmy płaci 5% podatku za sprzedaż produktów na rynku globalnym. Podatki te są płacone w CMC i są przekazywane do Funduszu Rządowego. Przykład: aktualizacja poziomu 5 dla firmy papierniczej spowoduje wyprodukowanie 1,5 produktu kosztem 1 sztuki i wykorzysta tę samą ilość surowej konopi. Rodzaje Firm : Jest 7 firm, z których możesz wybrać: • Plantacja konopi . Możesz utworzyć tylko jedną firmę tego typu. Aby wyprodukować 1 kg konopi , potrzebujesz 1000 punktów produktywności . Konopie są wykorzystywane jako surowiec dla firm odzieżowych i korporacyjnych. • Firma papiernicza . Aby wyprodukować jeden papier , potrzebujesz 1000 punktów wydajności i 3 kg konopi . Papier jest wykorzystywany jako surowiec dla spółek obligacyjnych. • Fabryka tkanin . Aby wyprodukować jedną tkaninę , potrzebujesz 200 punktów wydajności i 1 kg konopi . Tkaniny są wykorzystywane jako surowiec dla firm odzieżowych. • Firma odzieżowa . Aby wyprodukować jeden garnitur , potrzebujesz 500 punktów wydajności i 1 jednostkę materiału . Garnitur jest wymagany na arenę i wojnę. • Obligacje spółki . Do wyprodukowania jednej obligacji korporacyjnej potrzebujesz 1000 punktów wydajności i 2 jednostek papieru . Obligacje korporacyjne są wykorzystywane na wojnie. • Firma Hemp Oil . Aby wyprodukować 100 jednostek oleju konopnego , potrzebujesz 500 punktów wydajności i 1 kg konopi . Do pracy wykorzystuje się olej konopny. • Firma książki . Aby wyprodukować 1 książkę , potrzebujesz 200 punktów wydajności i 0,2 jednostki papieru . Wiedza jest wykorzystywana do zwiększania produktywności, wpływu na wojnę i szans na wygraną na arenie. ---------------------- Inwestycje w kraje na całym świecie Tutaj między innymi jest Polska. ---------------------- Wymiana waluty : CMC --- > Gold --- > Euro --- > Wypłata na Paypall Na stronę można wpłacać i wypłacać pieniądze, tylko wyłącznie przez paypall. Strona sama obsługuje płatności, niema żadnych " resellerów ". ------------------------ Reflink : https://www.corporationmaster.ga/REGISTER/10672 ( 50 % Refback i prywatne wsparcie + OFERTA NIELIMITOWANA 5 ZŁ PAYPAL ZA DEPOZYT 10 EURO ) Zwykły link : https://www.corporationmaster.ga/ ----------------------- CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - pajel9506 - 21-12-2018 18:13 Poszło z refa Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka RE: CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - AssenCreated - 21-12-2018 23:18 @pajel9506 dziękuję Jak coś to daj znać na pw RE: CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - korlim - 22-12-2018 13:12 Nie wiedziałem, że nie ma tutaj tej gry również polecam i jest bonus 0,01 za klikanie reklamy codziennie znaczy 0,01 do 100produc do 200 0,02 itp RE: CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - TheVizel - 22-12-2018 17:17 Na co lepiej wydać 10 Euro, korporacje czy firmę? RE: CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - AssenCreated - 22-12-2018 18:41 @TheVizel najlepiej na firmę, bo będzie ci przynosić przychód, korporacja natomiast daje wyłącznie produktywnosć za opłatę z mojej wiedzy ... Moim zdaniem firma jest lepszym wyborem, a jak się zarejestrowałeś z mojego refa i zrobisz depozyt, to niezapomnij o 5 zł paypall, które oferuje jednorazowo za depozyt min.10 euro w corporationmaster . Pozdrawiam RE: CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - AssenCreated - 23-12-2018 11:41 Uwaga! W zakładce Daily Job, nowi gracze mogą otworzyć 5 złotych skrzynek. Przynajmniej tak było w moim przypadku. CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - pajel9506 - 23-12-2018 11:44 U mnie to tak wygląda, co dalej ? Working czy coś innego? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka RE: CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - korlim - 23-12-2018 12:09 kup hem oil i idź na szkolenie to szybciej wbijesz poductivity CorporationMaster.ga czyli zarabiaj grając w grę. - pajel9506 - 23-12-2018 12:19 Jak tego zakupu dokonać? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |