Serwery minecraft na których można coś zarobić - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Serwery minecraft na których można coś zarobić (/Temat-Serwery-minecraft-na-ktorych-mozna-cos-zarobic-160129) |
Serwery minecraft na których można coś zarobić - Ali3N10 - 18-12-2018 22:49 Cześć, chciałbym zapytać czy znacie jakieś serwery na których administracja zezwala na drobne sprzedaże itemów z gry za realne pieniądze. Swego czasu na pewnym serwerze gracze ogłaszali różne oferty handlu "realnego" na czacie głównym, administracja nie miała z tym żadnego problemu. Szukam jakiegoś "takiego" serwera bo pograłbym w minecraft. Ze świadomością że jeżeli serwer mi się znudzi, będę mógł dostać za grę jakieś drobniaki, będzie mi się grało o niebo lepiej RE: Serwery minecraft na których można coś zarobić - Vindow - 20-12-2018 18:09 Takie coś łamie EULA tej gry, która zaznacza, że nie można czerpać zysków ze sprzedaży przedmiotów w grze. RE: Serwery minecraft na których można coś zarobić - PremAccHack - 20-12-2018 19:22 @[Vindow] Nie pisz głupich komentarzy. Tak wogole to po co jesteś na Tym forum? Większość sposobów zarobku na tym forum nie dokonca jest legalnych w świetle regulaminów czy prawa. Był taki serwer kiedyś że się kopalo na serwerze i można było wygrać ileś tam złotych. Były kilofy co kopaly np po 10 bloków itd Na całym świecie serwerowym był 1 losowy blok po jego wykopaniu zgarniales wygrana. Nie pamiętam nazwy może dalej jet ten serwer. RE: Serwery minecraft na których można coś zarobić - skylones - 31-01-2019 17:42 Był to serwer youtubera, Nolifa. Jeżeli dobrze pamiętam, nosił nazwę cashblock czy coś w tym stylu, lecz tego serwera już chyba nie ma. Grałem na nim chyba z pół godziny, potem odechciało mi się kopać. EDIT: Tak jak mówiłem, serwera nie ma. Była to taka jednorazowa akcja, lub po prostu Nolifowi się to nie opłaciło, więc zaprzestał hostowania go. RE: Serwery minecraft na których można coś zarobić - VeSteQ - 27-05-2019 20:18 (31-01-2019 17:42)skylones napisał(a): Był to serwer youtubera, Nolifa. Jeżeli dobrze pamiętam, nosił nazwę cashblock czy coś w tym stylu, lecz tego serwera już chyba nie ma. Grałem na nim chyba z pół godziny, potem odechciało mi się kopać. jeżeli by delikatnie go zmodernizować to mogło by się opłacić i to bardzo RE: Serwery minecraft na których można coś zarobić - VendeN - 31-05-2020 17:59 kiedyś był taki serwer jak cashblock nie wiem czy teraz jest ale na nim kopiąc mogłeś zarabiać. |