![]() |
Pytanie odnosnie zarabiania ze strony. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Pytanie odnosnie zarabiania ze strony. (/Temat-Pytanie-odnosnie-zarabiania-ze-strony-160107) |
Pytanie odnosnie zarabiania ze strony. - domancmg - 17-12-2018 21:51 Witam. Od dluzszego czasu nurtuje mnie kilka pytan i chcialbym zeby ktos mi to wytlumaczyl i pomogl wdrozyc w wlasny przyklad. Otóż wygłada to tak. Posiadam swoją stronę www. Oczywiście zajmuje sie grafiką , tworzeniem stron www oraz typy bukmacherskie. mianowice http://www.idomanski.xaa.pl . Slyszalem pare rzeczy o pozycojoniwaniu strony itd. Lecz co mi to da ? poza tym ze wiecej osob bedzie odwiedzalo moja strone lecz jak czerpac z tego zysk ? mozna to jakos polaczyc z wirtualnym portfelem czy na jakiej zasadzie to dziala ? i jak to zrobic ? slyszalem także, że mozna podpiac reklamy pod stronę lecz ponawiam pytanie jak to wszystko zrobić i podpiąć pod portfel ? Kolejne pytanie brzmi czy istnieją jakies strony gdzie np dodam swoją i bedą nabijaly mi sie na niej wyswietlenia w zamian ze sam zostawie włączonego pc na pare godzin i bede nabijac automatycznie komus wyswietlenia? Prosze o pomoc jestem zielony a bardzo chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej ... RE: Pytanie odnosnie zarabiania ze strony. - Patek - 17-12-2018 22:00 Po pierwsze popraw sobie byki : ![]() ![]() RE: Pytanie odnosnie zarabiania ze strony. - azzaz - 17-12-2018 22:10 Pozycjonowanie da Ci ruch, a ruch możesz wykorzystać na monetyzację. Reklamy można wziąć z adSense link masz powyżej ![]() RE: Pytanie odnosnie zarabiania ze strony. - domancmg - 17-12-2018 22:25 Dziękuje za pomoc. a sa jakies darmowe sposoby na pozycjonowanie strony ? itd ? tzn jak ja wybić ? i teraz moje pytanie wazne jaki hosting najlepiej wybrac do pozycjonowania strony chodzi mi o to zeby byl w miare tani i dobry. RE: Pytanie odnosnie zarabiania ze strony. - Patek - 17-12-2018 22:27 (17-12-2018 22:25)domancmg napisał(a): Dziękuje za pomoc. a sa jakies darmowe sposoby na pozycjonowanie strony ? itd ? tzn jak ja wybić ? i teraz moje pytanie wazne jaki hosting najlepiej wybrac do pozycjonowania strony chodzi mi o to zeby byl w miare tani i dobry. o tym już założyłeś nowy temat.. |