Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy (/Temat-Dobrze-ze-nie-masz-pieniedzy-bo-wydalbys-wszystko-na-ciuchy-160059) |
Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 15-12-2018 20:46 Dzień Dobry / Dobry Wieczór
"Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy.." usłyszałem dziś ten tekst gdy jechałem do pracy i przyznam, dalej siedzi w mej głowie, więc niech on będzie jedną z motywacji by na te ciuchy mieć Słów kilka o sobie..
24-latek pracujący na produkcji w pewnej firmie automotive, kochający podróże w góry, słuchający rapu i trance. Niestety odkąd zostałem sam na mieszkaniu, zaczyna brakować czasem pieniędzy i postanowiłem sobie że zarobię coś w internecie i oto jestem Jak to się zaczęło ?
Więc tak... Na początku przejrzałem od groma tematów i zacząłem "działać" w bux'ie, wypełniać ankiety : prolific, clicksense, reaktor opinii, marketagent, opinie, poznaj to, globaltestmarket. Jakże mógłbym zapomnieć o Twitchfollows. Bux jak to bux jeden płaci, drugi nie i po przejrzeniu wielu stron zostałem przy jednym. Jednak z czasem stwierdziłem, że tak powiem "zarobki mnie nie satysfakcjonują.." Wtedy jak Fenix z popiołu przed moimi oczami pojawił się @[Czaq] Stał się moim mentorem, powodem do jeszcze większej motywacji Z tego miejsca chciałbym go serdecznie pozdrowić, a zarazem przeprosić za zawracanie dupy, albo pytania na które sam sobie odpowiadam Dzięki niemu poznałem MyLead ( gdzie stawiam pierwsze kroczki ) oraz postawiłem stronę internetową z podpiętym Adsense. Do rzeczy w czym będę działać
- Ankiety : prolific, clicksense, opinie oraz globaltestmarket- Bux : Cashmining - Twitchfollows - MyLead : CPL - Adsense Jak to wygląda dotychczas ?
Prolific
Clicksense
Opinie
+ doładowanie do telefonuGlobaltestmarket
Cashmining
Twitchfollows
MyLead
Adsense
No i nutka która mi siedzi w głowie na sam koniec Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - wrzochal11 - 15-12-2018 20:54 W takim razie pozostaje mi życzyć powodzenia! Byleby tylko Twój dziennik nie podzielił losu większości dzienników - czyli ambitny początek i szybki koniec Aby taki się nie stało, to polecam poczytać sobie książkę np. "Bogaty albo biedny po prostu różni mentalnie" H.Eker RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 15-12-2018 20:58 (15-12-2018 20:54)wrzochal11 napisał(a): W takim razie pozostaje mi życzyć powodzenia!Dziękuje Już wiem czego sobie życzyć na święta RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - pspsga - 15-12-2018 21:52 @[Patek] Ile czasu masz już tą stronę? Bo wyniki już nie takie złe, a z tego co wywnioskowałem po 1 poście, to że Adsense podpiąłeś dopiero po rozpoczęciu współpracy z Czaq. Powodzenia! RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 15-12-2018 21:57 (15-12-2018 21:52)pspsga napisał(a): @[Patek] Ile czasu masz już tą stronę? Bo wyniki już nie takie złe, a z tego co wywnioskowałem po 1 poście, to że Adsense podpiąłeś dopiero po rozpoczęciu współpracy z Czaq.Tak, strona została założona po rozpoczęciu współpracy z Czaq, a później podpięta do Adsense. Dokładna data podpięcia 9.12 RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - pspsga - 15-12-2018 22:00 To ładny wynik Można wiedzieć ile Twoja strona ma miesięcznie UV? RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 15-12-2018 22:04 (15-12-2018 22:00)pspsga napisał(a): To ładny wynik Można wiedzieć ile Twoja strona ma miesięcznie UV?wybacz.. jakbym wiedział co to jest to może bym podpowiedział xD dopiero sie uczę WP i tych pojęć RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - WhiteNigga - 15-12-2018 23:49 Jak można słuchać Takonfident i wogóle polski pseudo trap Pomijając to życzę powodzenia RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - Patek - 16-12-2018 21:06 16.12
Zacznijmy od tego że zaspałem do roboty.. Sic! Praca po 12h wyssała prze ten weekend ze mnie całą energię, a jutro zaś trzeba wcześnie wstać żeby pojechać po mamusie do sanatorium Przez to też 0 czasu by coś ogarnąć z rana i wziąłem się za to dopiero po pracy. Tak więc jutrzejszy dzień będzie bardzo mało produktywny w internecie.
Dzisiejsze zarobki :
Opinie
ankieta za 1200 pkt odnośnie piwa
Clicksense
ankieta za 1.87$ oraz 0.7$ za poleconego
Adsense
bez żadnych poleceń, więc jestem zadowolony
Perełka dnia na dobranoc Mylead
RE: Dobrze że nie masz pieniędzy, bo wydałbyś wszystko na ciuchy - patttson - 16-12-2018 22:52 UV to unikalne wizyty, o to pytal ;p |