![]() |
Dziennik Początkującego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Początkującego (/Temat-Dziennik-Poczatkujacego-160026) Strony: 1 2 |
Dziennik Początkującego - Korecki - 13-12-2018 13:35 Witam Więc zacznę od tego że mam na imię Przemek i mam 23l Właśnie zaczynam swoją przygodę z zarabianiem w internecie a ten dziennik pomoże mi się zmotywować do działania, aby być systematycznym i ciągle pracować nad tym aby być jeszcze lepszym, dużo czasu poświęciłem na ankietach ale z tego kokosów nie było Teraz konkrety Głównie chce się skupić na mylead właśnie jestem w trakcie tworzenia jakiegoś zaplecza na fb bo tam chce w tej chwili działać Praca na dziś Tworzenie kont i ich pielęgnowanie aby nie wyrwały bana + Myślę cały czas nad stroną aby skracać linki bo byłem na tyle zielony że nie wiedziałem o tym i już jedno konto dostało bana ![]() Dziennik będę aktualizować minimum raz w tygodniu RE: Dziennik Początkującego - Arczit - 13-12-2018 14:27 Powodzenia ![]() Ale pamiętaj o fakcie że nawet jeśli będziesz miał link skrócony własną domeną, nie jest jedynym czynnikiem przez który możesz wyłapać bana ![]() RE: Dziennik Początkującego - Patek - 13-12-2018 16:07 Powodzenia, trzymam kciuki ![]() RE: Dziennik Początkującego - tumcio1234 - 17-12-2018 04:05 Jakieś leady wpadły przez te 5 dni? RE: Dziennik Początkującego - Korecki - 17-12-2018 10:10 Witam przez pierwsze dni byłem zajęty a dzisiaj jest 3 dzień jak działam na mylead Aktualnie sprawdzam na jakim programie będzie mi szło najlepiej ![]() RE: Dziennik Początkującego - Arczit - 17-12-2018 11:24 Super że robisz testy, ale na 30 wizytach nic nie sprawdzisz. Jeśli chcesz realnie poznać konwersje to sprowadź więcej trafficu. Przy tak małej ilości wizyt, lead to czysta losowość a nie dane do statystyk/porównania. Powodzenia. ![]() RE: Dziennik Początkującego - Korecki - 17-12-2018 11:28 To wizyty z rana bo testuje inny program , wieczorem będę wiedzieć więcej RE: Dziennik Początkującego - zaki0711 - 17-12-2018 16:04 Zautomatyzowałeś fejsbuka? Czy w inny sposób go prowadzisz? RE: Dziennik Początkującego - Korecki - 17-12-2018 16:21 Właśnie jeszcze nawet nie używałem facebooka , muszę założyć stronę aby maskować linki Aktualnie pracuje ręcznie na jednym serwisie , Muszę trochę poczytać i pomyśleć jak się zabrać za stronę bo jak mówiłem jestem zielony ale jak na zielonego coś tam sobie kapie RE: Dziennik Początkującego - Agik - 18-12-2018 10:06 Trzymam kciuki. Staraj się informować na bieżąco! ![]() |