![]() |
Dostałem maila ale nie wiem co to znaczy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Dostałem maila ale nie wiem co to znaczy. (/Temat-Dostalem-maila-ale-nie-wiem-co-to-znaczy-16) |
Dostałem maila ale nie wiem co to znaczy. - Cesaryy - 07-11-2009 21:44 lockerz ORDER RECEIPT #80744** XBOX 360 Elite Game System Sweepstakes Total PTZ value: ** PTZ Order Date: 11/07/09 e-delivery information: (A copy of this e-mail was also sent to) czarek**@o2.pl PRINT THIS RECEIPT AND BRING IT TO THE EVENT. ONLY ONE COPY OF THE RECEIPT CAN BE USED. Need help? [email protected] All That And More RE: Dostałem maila ale nie wiem co to znaczy. - LessiPL - 07-11-2009 23:18 zakupiłeś ten przedmiot i to jest potwierdzenie tego kupna albo coś takiego (przynajmniej tak mi się wydaje) RE: Dostałem maila ale nie wiem co to znaczy. - xellos666 - 08-11-2009 02:23 ale o co chodzi z tym Systemem Sweepstakes? Czy to nie jest ta opcja tylko dla amerykanów...? RE: Dostałem maila ale nie wiem co to znaczy. - Admin - 08-11-2009 13:41 Sweepstake = loteria i chyba wszystko jasne ![]() ![]() niestety loteria jest dostępna wyłacznie dla użytkowników kanady i usa ![]() RE: Dostałem maila ale nie wiem co to znaczy. - jakubixioraczek - 12-11-2009 17:57 Jest tak jak mówią powyżej jest to loteria za 10 PTZ i i tak nie wygrasz bo to nie dotyczy polski @admin jakubixioraczek bez jaj =| niestety, zmuszony jestem przyznac po raz pierwszy warna. |