Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Google nadal banuje za strony z hackami? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Afiliacja, marketing i strony internetowe (https://zarabiam.com/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: SEO i pozycjonowanie (https://zarabiam.com/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek: Google nadal banuje za strony z hackami? (/Temat-Google-nadal-banuje-za-strony-z-hackami-159935)

Google nadal banuje za strony z hackami? - seroine - 08-12-2018

Witam.

Jak to jest, pare lat temu Google zaczelo regularnie banowac strony z hackami (a wczesniej bylo spoko) przez co opuscilem i nisze i zarobki w internecie bo w niczym innym, przyznam sie, mi nie szlo XD.

Bylo nawet tak ze strona istniala w indeksie miesiac i juz ban :|.

Nadal banują?

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - Czaq - 08-12-2018

Cześć!
Google jest jeszcze bardziej wyczulone na potencjalny SCAM, fake, a tym bardziej na hacki, cheaty.
Jest na to prosta recepta w postaci używania dozwolonych i akceptowalnych keywordów(używając ich w formie alternatywy) oraz pozycjonowanie white-hat.
Było wiele zmian działania algorytmów google lecz już od kilku lat żadna z moich stron nie została wykluczona i wciąż na nich zarabiam mimo, że częściowo tematyka jest związana właśnie z grami Wink

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - seroine - 08-12-2018

(08-12-2018, 18:58)Czaq napisał(a): Cześć!
Google jest jeszcze bardziej wyczulone na potencjalny SCAM, fake, a tym bardziej na hacki, cheaty.
Jest na to prosta recepta w postaci używania dozwolonych i akceptowalnych keywordów(używając ich w formie alternatywy) oraz pozycjonowanie white-hat.
Było wiele zmian działania algorytmów google lecz już od kilku lat żadna z moich stron nie została wykluczona i wciąż na nich zarabiam mimo, że częściowo tematyka jest związana właśnie z grami Wink

Czyli ze nie uzywasz slow hack i cheat tak?

PS a te strony z hackami ktorych Ci nie banuja masz w jezyku angielskim czy polskim?

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - rachman - 08-12-2018

Google coraz bardziej uczulone na wszystko. Wszelkie fejki będą coraz bardziej usuwać. Używaj słów zamiennych jak kolega podpowiedział to jak ręcznie nie sprawdzą to jakiś czas wytrzyma strona myślę.

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - EfectiveWork - 08-12-2018

A mnie ciekawi ile obecnie tutaj osób zarabia jeszcze na typowych hackach?? Smile

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - bubu93 - 09-12-2018

Jeżeli mówisz o hackach do gier to obecnie walczę w tej dziedzinie Smile

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - EfectiveWork - 10-12-2018

@[bubu93] I jak efekty ? Smile

Google nadal banuje za strony z hackami? - bubu93 - 11-12-2018

W fortnite niezłe Big Grin

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - maxcyrek - 15-09-2019

(11-12-2018, 19:08)bubu93 napisał(a): W fortnite niezłe Big Grin

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Rzucisz domenę na PW?

RE: Google nadal banuje za strony z hackami? - Yaakula - 01-02-2022