![]() |
Ile zarabia się za jedną reklamę w CDA? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Ile zarabia się za jedną reklamę w CDA? (/Temat-Ile-zarabia-sie-za-jedna-reklame-w-CDA-159868) |
Ile zarabia się za jedną reklamę w CDA? - naraziel - 05-12-2018 12:21 Witam, wie ktoś ile zarabia się za jedną reklamę w serwisie CDA? Pozdrawiam. RE: Ile zarabia się za jedną reklamę w CDA? - EfectiveWork - 05-12-2018 12:50 Milion ![]() A szczerze to po co Ci to ? ![]() RE: Ile zarabia się za jedną reklamę w CDA? - naraziel - 05-12-2018 12:56 Ciekawi mnie to, gdyż jestem w procesie zapisu do ich programu i tworzę sobie taki mały business plan i możliwe dane z CDA bardzo by mi pomogły ![]() ![]() RE: Ile zarabia się za jedną reklamę w CDA? - Czaq - 05-12-2018 14:25 Jeżeli mówisz o programie afiliacyjnym od CDA to stawka w przypadku Mylead.pl wynosi 8 PLN za pozyskanego klienta. RE: Ile zarabia się za jedną reklamę w CDA? - naraziel - 05-12-2018 14:36 Nie, mówiłem o programie partnerskim CDA. Ale też dziękuję za tę informację. |