Thumbnail potrzebuję pomocy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Thumbnail potrzebuję pomocy (/Temat-Thumbnail-potrzebuje-pomocy-159707) |
Thumbnail potrzebuję pomocy - TheBot - 25-11-2018 21:16 Witam Potrzebuję ustawić miniaturę w poście w następujący sposób ############# MÓJ TYTUŁ # ########### Jakiś text #####IMG##### ############# ############# ############# BUTTON READ MORE Podczas tworzenia postu jest opcja "ustaw obrazek wyróżniający" , kiedy go wybiorę i aktualizuję post, efekt jest taki : ############# #####~####### #####IMG###### ############# ############# ############# MÓJ TYTUŁ Jakiś text Czy istnieje jakaś opcja położenia miniatury ? lub w jaki sposób mogę uzyskać zamierzany efekt ? RE: Thumbnail potrzebuję pomocy - Rider7991 - 26-11-2018 13:44 Oczywiście, że da się to zrobić. Trzeba edytować kod szablonu strony. RE: Thumbnail potrzebuję pomocy - Starsky - 01-12-2018 20:34 Edytujesz wszystko w single.php albo content-single.php ktory jest w katalogu szablonu. |