![]() |
Fanpage - czy tym sposobem wyłapię bana? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Fanpage - czy tym sposobem wyłapię bana? (/Temat-Fanpage-czy-tym-sposobem-wylapie-bana-159690) |
Fanpage - czy tym sposobem wyłapię bana? - rachman - 24-11-2018 01:13 Mam stronkę na fejsie. Adminuję nią z realnego prywatnego konta. Nie chcę utracić tego fanpage ![]() Chcę trochę osób na niego zaprosić - można zapraszać swoich znajomych polecając im fanpage jako swoją stronę. Ponieważ nie chcę masowo zapraszać realnym kontem ludzi do siebie by potem im polecać fanpage, pomyślałem - zrobię fikcyjne konto, nadam mu prawa admina, pozapraszam do niego ludzi i potem będę im polecać stronę. W razie większej ilości takiego zapraszania pewnie jest ryzyko bana - ale czy tylko tego konta fikcyjnego czy fanpage też może dostać po łapach przez działania admina? RE: Fanpage - czy tym sposobem wyłapię bana? - Zły_Szeląg - 24-11-2018 01:27 Tylko konto ![]() RE: Fanpage - czy tym sposobem wyłapię bana? - rachman - 24-11-2018 01:49 Czyli super ![]() RE: Fanpage - czy tym sposobem wyłapię bana? - pusiaq - 27-11-2018 09:51 Fanpage na pewno nie wyrwie bana ![]() |