Pierwsza strona internetowa - problemy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pierwsza strona internetowa - problemy (/Temat-Pierwsza-strona-internetowa-problemy-159558) |
Pierwsza strona internetowa - problemy - BlueYes.eu - 16-11-2018 21:26 Cześć,szukam osoby która pomoże mi przy stronie internetowej.Domena+Serwer mam.Bawiłem się trochę w wstawianie stylu i td,a nie za bardzo się na tym znam teraz za chiny ludowe nie mogę opublikować strony tylko wyskakuje cały czas "strona w budowie". Potrzebuje też pomocy przy przeniesieniu plików z serwera jednego na drugi (kończy się okres testowy serwera,a drugi już kupiony).No i mianowicie tyle potrzebuje oferuję za pomoc jakieś $ chętni zapraszam do podawania nr GG na priv. RE: Pierwsza strona internetowa - problemy - EfectiveWork - 17-11-2018 13:06 W dziale "Wykonam" znajdziesz odpowiednie osoby, które z pewnością pomogą Twojej osobie. Pierwsza strona internetowa - problemy - Hybrid1990 - 03-03-2019 18:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |