Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! (/Temat-Jak-spatchowac-Windows-7-czyli-nowy-wyglad-naszego-systemu-15954) |
Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Czarny767 - 01-11-2010 15:33 Cześć,w tym poradniku pokaże Wam jak spatchować Windowsa 7! Krok 1. Ściągnij program UxTheme Patcher dla Windows 7. Krok 2. Postępuj według screenów: 1) Gdy już ściągnęliśmy program , otwieramy folder z jego zawartością i pokażą nam się 2 wersje programu , a dokładnie x64 bitowa,oraz x86 bitowa (32 bitowa ),klikamy na odpowiednią wersję dla naszego Windowsa, PPM (czyli,prawym przyciskiem myszy),a następnie "Uruchom jako administrator". Program nas pyta ,w jakim języku ma być uruchomiony,wybieramy pasujący Nam. Potem ukazuję nam się takie okienko: W każdej kolumnie klikamy "Patch",na screenie jest już kliknięte ,ponieważ spatchowałem mojego Windowsa wcześniej. Gdy już wszystkie patche zostaną zainstalowane poprawnie,uruchamiamy ponownie komputer,żeby wszystko się przyjęło. Krok 3. W tym kroku będziemy już wrzucać nasze tematy (Themes). Tematy można ściągnąć z internetu ,za darmo. Ja podam Wam tylko przykładowe,oraz takie ,które sam sobie zainstalowałem. Całą zawartość każdego ze Styli ,trzeba umieścić w : C://Windows/Resources/Themes Style 1. Screeny: pobierz Style 2. Screeny: pobierz Style 3. Screeny: pobierz Style 4. Screeny: pobierz Style 5. Screeny: pobierz W stylu 5,3 . Zmienia się tapeta co jakiś czas. Dziękuję za uwagę. Poradnik napisany specjalnie dla zarabiam.com!! Wszystkie prawa zastrzeżone !
Zakaz kopiowania! RE: Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Czarny767 - 15-07-2011 21:11 Odświeżam . RE: Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Daminn - 16-07-2011 12:40 Lepiej to dać do działu informatyka. Tam są takie tutki. |