![]() |
Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! (/Temat-Jak-spatchowac-Windows-7-czyli-nowy-wyglad-naszego-systemu-15954) |
Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Czarny767 - 01-11-2010 15:33 Cześć,w tym poradniku pokaże Wam jak spatchować Windowsa 7! Krok 1. Ściągnij program UxTheme Patcher dla Windows 7. Krok 2. Postępuj według screenów: 1) Gdy już ściągnęliśmy program , otwieramy folder z jego zawartością i pokażą nam się 2 wersje programu , a dokładnie x64 bitowa,oraz x86 bitowa (32 bitowa ),klikamy na odpowiednią wersję dla naszego Windowsa, PPM (czyli,prawym przyciskiem myszy),a następnie "Uruchom jako administrator". ![]() ![]() Program nas pyta ,w jakim języku ma być uruchomiony,wybieramy pasujący Nam. ![]() Potem ukazuję nam się takie okienko: ![]() W każdej kolumnie klikamy "Patch",na screenie jest już kliknięte ,ponieważ spatchowałem mojego Windowsa wcześniej. ![]() Gdy już wszystkie patche zostaną zainstalowane poprawnie,uruchamiamy ponownie komputer,żeby wszystko się przyjęło. ![]() Krok 3. W tym kroku będziemy już wrzucać nasze tematy (Themes). Tematy można ściągnąć z internetu ,za darmo. Ja podam Wam tylko przykładowe,oraz takie ,które sam sobie zainstalowałem. ![]() Całą zawartość każdego ze Styli ,trzeba umieścić w : C://Windows/Resources/Themes Style 1. Screeny: ![]() pobierz Style 2. Screeny: ![]() pobierz Style 3. Screeny: ![]() pobierz Style 4. Screeny: ![]() pobierz Style 5. Screeny: ![]() ![]() pobierz W stylu 5,3 . Zmienia się tapeta co jakiś czas. Dziękuję za uwagę. ![]() Poradnik napisany specjalnie dla zarabiam.com!! Wszystkie prawa zastrzeżone !
Zakaz kopiowania! RE: Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Czarny767 - 15-07-2011 21:11 Odświeżam . ![]() RE: Jak spatchować Windows 7, czyli nowy wygląd naszego systemu! - Daminn - 16-07-2011 12:40 Lepiej to dać do działu informatyka. Tam są takie tutki. |