Przekierowanie strony na inną z maskowaniem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Przekierowanie strony na inną z maskowaniem (/Temat-Przekierowanie-strony-na-inna-z-maskowaniem-159499) |
Przekierowanie strony na inną z maskowaniem - prololex - 13-11-2018 12:32 Witam. W jaki sposób mogę przekierować moją podstronę na wordpresie na inną stronę tak aby zamaskować fakt, że ruch jest odsyłany z mojej strony? Trochę to zagmatwane ale chyba rozumiecie? RE: Przekierowanie strony na inną z maskowaniem - lyczkus - 15-11-2018 12:11 To raczej sprawa programistyczna, ale raczej wątpie żeby się dało trzebaby nakombinować się w js. W końcu roboty google sprawdzają skąd lecisz po jakichś cookiesach itp itd. RE: Przekierowanie strony na inną z maskowaniem - nSo - 15-11-2018 13:44 Może Curl i "CURLOPT_REFERER" ? |