Losowy Klucz Steam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Losowy Klucz Steam (/Temat-Losowy-Klucz-Steam-159460) |
Losowy Klucz Steam - Lords - 11-11-2018 13:40 1.Nazwa przedmiotu :Losowe klucze steam 2.Opis przedmiotu :w paczce 10 kluczy 3.Zdjęcia :brak 4.Kontakt :pw 5.Cena :8zl/paczkę 6.Sposób zapłaty za przedmiot : skrill/przelew/blik Witam Na sprzedaż mam 40 losowych kluczy steam. W momencie wysyłki sam nie wiem jaki klucz wysyłam także proszę nie pytać o jakie gry chodzi. Klucze sprzedaje w paczkach po 10 szt - istnieje możliwość negocjacji ceny w przypadku zakupu hurtowego. Zapraszam PRZYKŁADOWE GRY: PLAYERUNKNOWN´S BATTLEGROUNDS The CREW2 Counter-Strike: Global Offensive Grand Theft Auto V RUST Tom Clancy´s Rainbow Six Siege Football Manager 2018 Rocket League Rust Injustice 2 Garry´s Mod PAYDAY 2 COD:BO4 DayZ Fallout 4 The Witcher 3: Wild Hunt Left 4 Dead 2 XCOM 2 7 Days to Die Magicka Deponia Assassin´s Creed Origins Watch Dogs 2 Divinity: Original Sin 2 Minecraft: Story Mode - Season Two Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series SpellForce 3 Warhammer 40,000: Dawn of War III Battlefleet Gothic: Armada NieR:Automata DARK SOULS III - Season Pass Lobotomy Corporation | Monster Management Simulation DiRT Rally Wolfenstein: The New Order Tom Clancy´s Ghost Recon Wildlands For Honor DARK SOULS III The Witcher 3 The Witcher 2 Max Payne 3 Far Cry 5 Far Cry 4 Trine 3 Mortal Kombat X Dishonored 2 Just Cause 3 The Forest The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition The Walking Dead Firewatch Mafia II Mafia III Oczywiście jest tych gier dużo WIĘCEJ. RE: Losowy Klucz Steam - xmaniek6 - 11-11-2018 14:02 Na g2a można kupić "Paczkę" 10 losowych kluczy za 12 zł u ciebie 5 kluczy za 10zł czy jest sens kupowania tu ?? RE: Losowy Klucz Steam - Lords - 11-11-2018 14:07 Nawet nie sprawdzałem ceny konkurencji. W takim razie robię edit RE: Losowy Klucz Steam - useSession - 11-11-2018 22:01 Ostatnio kupowałem klucz po 0.04$, więc i tak cena słabo konkurencyjna, chyba że sprzedajesz tam PUGB, GTA V i CS:GO RE: Losowy Klucz Steam - Lords - 11-11-2018 22:16 Sam nie wiem jaki klucz do jakiej gry wysyłam kupującemu! Edytowalem pierwszy post i wstawiłem cześć gier do których można trafić klucz. RE: Losowy Klucz Steam - xmaniek6 - 11-11-2018 22:51 podałeś gry te same co w tym wątku https://zarabiam.com/Temat-Losowy-klucz-Steam-158359 możesz się wytłumaczyć ? RE: Losowy Klucz Steam - Lords - 11-11-2018 23:11 Tak przykłady tych gier wziąłem z tego wątku ale są one dostępne w serwisie z którego te klucze otrzymuję z tym że wypisane ciągiem a nie w formie pionowej tabeli - a tak wygląda trochę czytelniej. Losowy Klucz Steam - Majka - 12-11-2018 07:58 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |